LASK Linz voetbalshirts 2019-2020

LASK Linz heeft afgelopen zomer ook de nieuwe tenues voor 2019-2020 uitgebracht. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club uit Oostenrijk de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, de beker en Europa League gedurende dit seizoen. In de groepsfase van de Europa League neemt de nummer twee van vorig seizoen het op tegen PSV, Rosenborg en Sporting Lissabon in poule D.

LASK Linz thuisshirt 2019-2020

Het LASK Linz thuisshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale grijs/zwarte, verticale banen over het shirt. Naar het midden toe hebben deze een vervagend design. Daarnaast is het tenue van de Oostenrijkers uitgerust emt roze accenten. De bovenkant van de mouwen zijn roze en hetzelfde geldt voor een band aan de zijkanten van het tenue. Het thuisshirt van LASK Linz bevat verder een V-hals met opstaande kraag. De linkerborst bevat het logo van LASK en de andere borst bevat het embleem van de Oostenrijkse Bundesliga. Op het midden van de borst staat het wapen van de stad LINZ en het midden van het tenue is bovendien uitgerust met het logo van hoofdsponsor ZIPFER. Verder staan er nog verschillende andere sponsoren op het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue staat de leus van de Oostenrijkse club: ''1908% FÜR EUCH.'' Het thuistenue van LASK Linz wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

LASK Linz uitshirt 2019-2020

Het LASK Linz uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat grijze en zwarte verticale banen en ook deze banen hebben naar het midden toe een vervagend effect. Het uitshirt bevat ook een witte V-hals en opstaande kraag. De mouwen van het tenue zijn zwart en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/grijze kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe LASK Linz voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Goiginger, Ramsebner, Michorl, Trauner, Pogatetz, Tetteh en nog meer spelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van LASK Linz alleen in de clubshop van de club uit Oostenrijk bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze winkel. Directe levering!