3 augustus 2017

KV Oostende voetbalshirts 2017-2018

KV Oostende en kledingsponsor JOMA hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze shirts speelt de club van spelers als Lombaerts en Zivkovic de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse, de beker en in Europa gedurende dit seizoen. KV Oostende eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Belgische Jupiler Pro League en mag daarom deelnemen aan de voorronde van de Europa League. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Versluys Arena.

Het KV Oostende thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend rood en wordt daarnaast gekenmerkt door de groene en gele details. Deze details komen terug in de v-hals van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevatten de zijkanten van de mouwen groene accenten. Over de schouders bevindt zich een witte band en de logo's van JOMA staan zowel op de rechter borst als op de mouwen. Op het midden van de borst staat sponsor ETIXX, terwijl het logo van de club van trainer Vanderhaeghe op de linker borst prijkt. De zijkanten van het tenue bevatten een groen/witte baan en verder staat sponsor Willems Tuinkamers op het midden van het nieuwe tenue van Oostende. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met groene en gele accenten.

KV Oostende heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. De club draagt dit seizoen een geel en groen uitshirt, welke rood/gele of rood/groene details bevatten. Deze shirts en tenues hebben hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Musona, El Ghanassy, Siani, Zivkovic, Lombaerts en andere sterren.

De nieuwe KV Oostende voetbalshirts en merchandising scoor je exclusief in de ONLINE FANSHOP van de club! Directe levering gegarandeerd!