Empoli voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse promovendus Empoli heeft in samenwerking met kledinsponsor Kappa de nieuwe Empoli voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Empoli werd afgelopen seizoen kampioen van de Serie B en promoveerde daardoor direct weer naar het hoogste niveau van Italië. Empoli speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Carlo Castellani in Empoli in Toscane. Kappa is sinds 2018 de kledingsponsor van Empoli en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van de selectie.

Empoli thuisshirt 2021-2022

Het Kappa Empoli thuisshirt 2021-2022 is weer volledig lichtblauw en bevat enen all-over print van de kop van een leeuw. Verder bevat het tenue een ronde hals met witte band. De witte details komen ook terug aan de onderzijde en zijkanten van de mouwen. Het Kappa logo prijkt op de rechterborst en de schouders. Op het midden van de borst staat de badge van de club en sponsor Computer Gross versiert het midden van de Empoli voetbalshirts 2021-2022. De linkerborst bevat het logo van subsponsor Sammontana Gelati All Italiana. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst: #EMPOLIFC1920. Het Empoli thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte accenten.

Empoli uitshirt 2021-2022

Het Empoli uitshirt 2021-2022 is geheel wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het tenue bevat namelijk ook een graphic print van een leeuw. De graphic print is ook opgebouwd met een gradiënt verloop. DE ronde hals bevat een blauwe band en dit is ook de kleur van de ronde hals en het Kappa logo op de rechterborst en schouders. De logos’s van de club en Computer Gross staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De linkerborst van het tenue bevat het logo van Saint-Gobain en onder het logo van de hoofdsponsor prijkt het logo van Marzi & Fulignati. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe details. Empoli heeft daarnaast een alternatief uitshirt. Het Empoli 3e shirt 2021-2022 is volledig zwart met grijze accenten. De ronde hals bevat een grijze band en ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze tint. Een ander opvallend detail is dat de badge van de club op het midden van de borst monochroom is. Op dit tenue prijkt ook weer de iconische leeuw. Verder bevat het derde tenue dezelfde kenmerken als het uitshirt. Het Empoli derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kappa Empoli voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mancuso, Parisi, Bajrami, Ricci, Mantia, Sjoanovic, Haas, Niolaou, Moreo en andere spelers. De nieuwe Empoli voetbalshirts 2021-2022 kan je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italianen. Wil je andere Serie A voetbalshirts kopen? Check het dan exclusief in deze WINKEL!

Empoli thuisshirt 2021-2022

Empoli uitshirt 2021-2022

Empoli 3e shirt 2021-2022