16 augustus 2016

Empoli voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe shirts van de Italiaanse club Empoli zijn inmiddels ook bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor JOMA. In deze shirts speelt Empoli de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2016-2017. Empoli eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats, waardoor het komend seizoen weer actief is op het hoogste niveau van Italië. De club lanceerde in samenwerking met de Spaanse kledingsponsor JOMA tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club. Uiteraard bespreken we het design van de nieuwe Empoli shirts hieronder.

Empoli thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Empoli thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd licht blauw en bevat witte accenten in de henley collar, een dunne streep over de mouwen en in de bies. De rechter schouder bevat het logo van JOMA en op de schouders zijn ook de trademark van het merk, dat sinds 2015 kledingsponsor van de club is, te vinden. Op de linker borst bevindt zich het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Carlo Castellani. Achter dit logo bevindt zich een speciaal watermerk. Dit watermerk is de zogenaamde Sant'andre Collegiate Church, welke een van de meest iconische symbolen is van de Italiaanse stad. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen met witte accenten.

Empoli uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Empoli uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is geheel wit en bevat een stijlvolle henley collar. Bovendien komen in deze kraag navy blauwe accenten terug, welke ook te vinden zijn over de schouders en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en Kappa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De zijkanten van het shirt zijn ook uitgerust met een navy blauwe strip.

Empoli 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Empoli 3e shirt voor 2016-2017 heeft ook hetzelfde template als het thuisshirt en bevat ook het watermerk van de kerk over de linker borst. Verder is dit shirt ook uitgerust met navy blauwe accenten en staan de logo's van de club en JOMA weer op dezelfde plek. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen met navy blauwe details.

De Empoli voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in deze speciale EMPOLI shop

of check andere Serie A shirts in deze officiële SERIE A SHOP! 

 


Empoli -voetbalshirts -2016-2017