Empoli voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe tenues van de Italiaanse club Empoli zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door Kappa en de kampioen van de Serie B van het seizoen 2017-2018. In deze nieuwe tenues speelt Empoli FC de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Kappa de kledingsponsor van de promovendus. Beide partijen tekenden een contract voor 5 seizoenen. Dit betekent dat Kappa de tenues van de Italiaanse club in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 verzorgt. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Carlo Castellani.

Empoli thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Empoli thuisshirt voor 2018-2019 is een combinatie van navy blauw en helder blauw. De bovenkant van het shirt is navy blauw en dit loopt vanaf de borst over in een lichtere tint blauw. Hiervoor is een fading effect gebruikt. Het shirt heeft verder een ronde hals. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met de trademark tekens van Kappa. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en in de kraag is een tekst verwerkt: ''#EMPOLI1920.'' Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor COMPUTER GROSS en subsponsor GILETTI staat op de achterkant van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en kousen met lichter blauwe accenten.

Empoli uitshirt 2018-2019

Empoli draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het eerste uitshirt is geheel wit en bevat blauwe accenten in de achterkant van de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder staan de logo's van alle sponsoren en de club op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het 3e shirt is Empoli FC heeft hetzelfde template. Dit shirt is zwart en bevat dezelfde blauwe details aan de achterkant van de hals en in de bies. De Empoli uittenues worden compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleur als het shirt. Beide shirts bevatten dezelfde tekst als het thuisshirt aan de binnenkant van de hals.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Caputo, Krunic, Zajc, Di Lorenzo, Pasuqal, Bennacer en andere sterspelers!

Empoli voetbalshirt bestellen

De nieuwe Empoli voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je andere Serie A voetbalshirts kopen? Check het dan exclusief in deze WINKEL!