11 augustus 2015

Empoli voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Empoli voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door kledingsponsor JOMA en de Italiaanse club die afgelopen seizoen als vijftiende is geëindigd in de Serie A. In deze voetbalshirts speelt Empoli de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Empoli speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Carlo Castellani. De club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club gelanceerd. In dit blog bespreken we alle nieuwe voetbalshirts van de club.

Empoli voetbalshirt 2015-2016

Het nieuwe Empoli thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd blauw en bevat een blauw/wit gecombineerde v-hals. Verder bevat het shirt weinig speciale accenten. Kledingsponsor JOMA staat zowel op de rechter schouder als op de mouwen. Joma en Empoli tekenden afgelopen zomer een contract voor de komende drie seizoenen. Hiermee is JOMA de opvolger van Royal. Op het midden van het nieuwe shirt staat hoofdsponsor Gensan en subsponsor Computer Gross staat op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Verder bevat de bies aan de onderkant van de mouwen donker blauwe accenten. De achterkant van alle Empoli voetbalshirts bevat het logo van subsponsor NGM. Het nieuwe thuistenue van Empoli wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met navy blauwe details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Het nieuwe Empoli uitshirt voor 2015-2016 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. In dit shirt komen ook blauwe accenten terug. Deze zijn te vinden in de v-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit short met aan de onderkant een blauwe band. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Het nieuwe 3e shirt van Empoli heeft ook hetzelfde template. Dit shirt is donker blauw met oranje en witte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Empoli voetbalshirts! 

Helaas weten wij niet of het Empoli voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de Empoli voetbalshirts!

Empoli -voetbalshirts -2015-2016