24 juni 2017

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2017-2018

Eintracht Frankfurt en Nike hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit gebeurde middels een speciale campagne: ''HOL'S DIR SCHWARZ AUF WEISS #inEINTRACHT.'' In deze nieuwe voetbalshirts speelt Eintracht Frankfurt de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden gedurende dit seizoen. Frankfurt eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats in de Bundesliga, dus is komend seizoen opnieuw actief op het hoogste niveau. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Deze functie vervult het merk sinds 2014. Frankfurt heeft dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Check hieronder de details van het nieuwe tricot van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Commerzbank Arena.

Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt is dit seizoen overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de dunne, zwarte pinstripes over het shirt. Verder bevat het shirt een vrij simpel design. De zijkanten zijn uitgerust met een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals. Het logo van Nike versiert de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club in het zwart/wit. Frankfurt heeft dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Afgelopen maand kwam van de club van trainer Kovac met INDEED een samenwerking van drie seizoenen overeen. Hiermee vervangt het bedrijf Krombacher als hoofdsponsor en prijkt het de komende drie seizoenen op het midden van het voetbalshirt.

Het thuistenue van Eintracht wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen van het tenue zijn ook wit met zwarte accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden gedragen door Maier, Fabian, Hasebe en andere sterspelers.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het nieuwe Frankfurt shirt voor 2017-2018 van Nike kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen €69,95. In deze shops kan je het voetbalshirt uiteraard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Scoor het nieuwe Frankfurt shirt vanaf juli 2017 in DEZE SHOP!