1 juli 2016

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Duitse club. In dit nieuwe shirt speelt Eintracht Frankfurt de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017 in de Commerzbank Arena. Eintracht Frankfurt is afgelopen seizoen op een zestiende plaats geëindigd, waardoor het zich maar net wist te handhaven. We bespreken hieronder het nieuwe shirt van de Duitse club.

Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2016-2017 heeft een klassiek design en wordt dit seizoen gekenmerkt door de dunne zwarte en witte verticale banen over het shirt. Bovendien bevat het shirt dit jaar rode accenten. Deze rode accenten komen allereerst terug in een band aan de achterkant van de crew neck en in het logo van Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de club. De crew neck bevat een speciaal design. Deze bevat namelijk geen band, waardoor de zwarte en witte banen door lopen over de ronde hals. De mouwen bevatten ook deze strepen en verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Tegelijkertijd met het nieuwe shirt presenteerde de club Krombacher als nieuwe shirtsponsor. Krombacher zal vanaf komend seizoen Alfa Romeo vervangen als shirtsponsor. Met de deal is een bedrag van iets minder dan € 6 miljoen per jaar gemoeid. Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Bovendien staan de logo's van de club en Nike op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn bovendien zwart. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Eintracht Frankfurt uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de eerste foto's van het nieuwe shirt van het keurkorps van trainer Kovac. In dit nieuwe shirt schitteren spelers als Russ, Meijer, Fabian en andere spelers komend seizoen.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het nieuwe Eintracht Frankfurt shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je je Frankfurt voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Wil je andere producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. En vergelijk daar ook de prijzen!Directe levering gegarandeerd!


Koop het nieuwe Frankfurt shirt in deze unieke Frankfurt STORE

of in deze officiële shop van NIKE!


Eintracht -frankfurt -shirt -2016-2017