Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale 2018 voetbalshirt

19 mei is het zover! Dan spelen Eintracht Frankfurt en Bayern München de finale van de DFB Pokal. Dit is de Duitse beker. Eintracht Frankfurt heeft voor deze wedstrijd een speciaal finale shirt gelanceerd. Eintracht Frankfurt staat in de finale nadat zij in de halve finale FC Schalke 04 versloegen met 0-1. Bij de Duitse club staan voor ons Nederlanders veel bekende namen onder contract. Onder anderen De Guzman, Willems, Haller en topvoetballer Kevin-Prince Boateng gaan de uitdaging aan tegen de Duitse grootmacht Bayern München. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe finale shirt van Eintracht Frankfurt? Check de details hieronder!

Eintracht Frankfurt finale shirt en tenue 2018

Verantwoordelijk voor het design van het finale shirt van Eintracht Frankfurt is het Amerikaanse kledingmerk Nike. Waar het thuisshirt van Eintracht Frankfurt wit is met dunne zwarte horizontale strepen, is het finale shirt van de Duitse club wit. Het shirt heeft een klassieke V-hals als kraag en is verder versierd met vele zwarte accenten. Onder de mouwen aan de zijkanten van de shirts is namelijk een zwarte strip te zien. Ook het bekende Nike teken, de swoosh, op de rechterkant van de borst is zwart. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Eintracht Frankfurt. De Duitse club kun je een echter cupfighter noemen. Vorig jaar werd de finale van de DFB Pokal namelijk gespeeld tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt. Twee jaar op rij de finale van de beker halen is een erg goede prestatie. De Duitse club heeft echter ook al 4 keer de finale gewonnen. De ploeg van Robben moet Eintracht Frankfurt dus zeker niet onderschatten. Tussen de logo’s van Nike en Eintracht Frankfurt in, is nog een speciale badge te vinden. Dit is de finale badge van de DFB Pokal. Ook de sponsors staan natuurlijk op het shirt van Eintracht Frankfurt. Deze zijn overigens niet hetzelfde als normaal. Op de voorkant staat wel de standaard shirtsponsor Indeed. Indeed staat dit seizoen voor het eerst op het shirt van de club uit Frankfurt. Zij vervingen hiermee Krombacher als hoofdsponsor van de club. In tegenstelling tot bij het thuisshirt van de club is bij dit DFB Pokal finale shirt ook nog een sponsor te vinden op de mouwen. Het Duitse automerk Volkswagen prijkt namelijk op het shirt van de Duitsers. Het finale tenue van Eintracht Frankfurt wordt gecompleteerd door een Zwarte voetbalbroek in witte kousen. De spelers van Eintracht Frankfurt hebben natuurlijk een erg zware wedstrijd tegen de Duitse grootmacht Bayern München. Daarom is het shirt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de beker finale.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het speciale finale shirt van Eintracht Frankfurt is vanaf 5 mei te koop in de fanshop van de Duitse club. Maar voor andere shirts van Eintracht Frankfurt, of van de tegenstander Bayern München kunt u terecht in de onderstaande webshop. In deze webshop heeft u een uitgebreide collectie voetbalshirts van teams uit de Bundesliga. Bij deze shirts heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballers uit de Duitse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Duitse voetbalshirts in DEZE WEBSHOP