8 mei 2017

Eintracht Frankfurt DFB Cup 2017 finale voetbalshirt

Eintracht Frankfurt draagt in de DFB Pokalfinale tegen Borussia Dortmund op 27 mei 2017 een speciaal shirt. Kledingsponsor Nike lanceerde vandaag in samenwerking met de club een nieuw voetbalshirt, dat eenmalig gedragen wordt in de bekerfinale. Het nieuwe shirt is geïnspireerd door een shirt uit de standaard teamwear van Nike en bevat verwijzingen naar de DFB Cup finale. In zowel 1974, 1975, 1981, als 1988 won Frankfurt de Duitse beker. Check hieronder alle details van het nieuwe Eintracht Frankfurt shirt.

Eintracht Frankfurt DFB Cup finale shirt en tenue

Het nieuwe Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale shirt is gebaseerd op het Nike Striker IV teamwear template en is overwegend wit met zwarte details. Deze zwarte details komen terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en een strip over de mouwen. De swoosh van Nike versiert de rechter borst, terwijl de andere borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Commerzbank-Arena. Op het midden van het shirt prijkt een speciale finale badge en in de achterkant van de kraag zijn de jaartallen verwerkt, waarin de club de DFB Pokal won: 1974, 1975, 1981 en 1988. Hoofdsponsor Krombacher versiert het midden van het nieuwe Eintracht Frankfurt tricot. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn bovendien een combinatie van wit en zwart.

Het nieuwe Eintracht Frankfurt tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Hasebe, Fabian, Meier en andere voetballers van de club die onder leiding staat van Niko Kovac. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Eintracht Frankfurt uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het nieuwe DFB Cup finale shirt van Eintracht Frankfurt is in een limited edition uitvoering gelanceerd. Dit betekent dat het shirt maar beperkt beschikbaar is. De prijs van het shirt is € 84,95 en is alleen beschikbaar voor volwassenen. Wil je andere Eintracht Frankfurt producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Eintracht Frankfurt shirt via deze PAGINA!