19 september 2017

Eintracht Frankfurt derde shirt 2017-2018

Eintracht Frankfurt en Nike hebben het nieuwe derde shirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit gebeurde op een rustigere manier dan de speciale campagne voor het thuisshirt: ''HOL'S DIR SCHWARZ AUF WEISS #inEINTRACHT.'' In deze derde voetbalshirts speelt Eintracht Frankfurt de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Deze functie vervult het merk sinds 2014. Frankfurt heeft dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Check hieronder de details van het nieuwe tricot van de club.

Eintracht Frankfurt derde shirt en tenue 2017-2018

Een aantal weken na het uitbrengen van het thuisshirt, lanceert Eintracht Frankfurt het derde shirt voor seizoen 2017-2018. Het shirt is door Nike ontworpen, gemaakt en heeft een felrode kleur met zwarte specificaties. Verder bevat het shirt een vrij simpel design. De zijkanten zijn uitgerust met een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Daarnaast bevat het shirt een lichte v-hals. Het logo van Nike is in het zwart op de rechterborst geplaatst en het club logo is op de linkerborst geplaatst in het zwart/wit. Frankfurt heeft dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor, indeed. Hiermee vervangt het bedrijf Krombacher als hoofdsponsor en staat het de komende drie seizoenen op het midden van het voetbalshirt. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het derde tenue van Eintracht Frankfurt wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een rode strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Nike.                                                                                                     

Eintracht Frankfurt derde shirt en tenue 2017-2018 kopen

Het nieuwe derde Frankfurt shirt voor 2017-2018 van Nike kan je kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen €70,-. In deze shops kan je het voetbalshirt uiteraard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Scoor het nieuwe Frankfurt shirt vanaf nu in DEZE SHOP!