7 november 2016

Duitsland warming-up shirt 2017

De Duitse voetbalbond en Adidas hebben ook een nieuw warming-up shirt bekend gemaakt. Dit zogenaamde pre-match top wordt door het nationale elftal van Duitsland gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de WK kwalificatiewedstrijden en oefenwedstrijden gedurende 2017. Het nieuwe warming-up shirt is geheel in stijl van het voetbalshirt dat Die Mannschaft het komende jaar zal dragen in de kwalificatiewedstrijden en de wedstrijden om de Confederations Cup in 2017. We bespreken het design hieronder.

Nu al enthousiast over het nieuwe pre match top van Duitsland? Koop het in de officiële Adidas SHOP!

Duitsland -warming -up -shirt -2017

Duitsland training shirt en tenue 2017

Het nieuwe inloopshirt van Die Mannschaft is allereerst geheel in stijl van de kleuren van het nationale elftal. Dit betekent dat het shirt overwegend wit is met zwarte details. Deze details komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het nieuwe warming=up shirt van de WK winnaar van 2014 gekenmerkt door een vintage print van ruiten in een v-vorm over de bovenkant van het shirt. Dit design zien we ook al terug komen in het nieuwe Duitsland shirt van 2017 en is geïnspireerd door het uitshirt van Duitsland van 1990. Dit is het shirt waarin Die Mannschaft het WK won in Italië. Op de borst van het nieuwe inloopshirt staan de logo's van de DFB en Adidas. Boven het logo van de voetbalbond prijken vier sterren, welke verwijzen naar de WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. Wat opvalt is dat het shirt geen Adidas strepen bevat en dat op dit shirt ook niet de bijnaam van het elftal staat. Deze zagen we wel terug komen op het nieuwe trainingspak en presentatiepak van Die Mannschaft.

Het nieuwe trainingstenue van Duitsland voor 2017 kan perfect gecompleteerd worden door een trainingsbroekje. Deze is zwart en bevat aan de zijkanten witte Adidas stripes en natuurlijk ook de logo's van de voetbalbond en Adidas. Op de shorts prijken ook de logo's van de bond en Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe warming-up shirt, welke ook is uitgerust met de Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Duitsland pre match top kopen

Het nieuwe warming-up shirt van het nationale elftal van Duitsland kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het nieuwe inloopshirt is € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere producten van het nationale elftal van Duitsland kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

SCOOR het nieuwe trainingsshirt in de officiële ADIDAS SHOP!

 Duitsland -pm -top -2016