7 april 2022

Duitsland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Duitsland vrouwen voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. Deze voetbalshirts worden door het vrouwenvoetbalelftal van Duitsland (Die Nationalelf) gedragen tijdens Euro 2022 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding van het WK van 2023. Tijdens het EK in Engeland neemt het vrouwenteam van Duitsland het in poule B op tegen Denemarken, Spanje en Finland. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de Duitsland vrouwen voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft al sinds de jaren '50 een samenwerkingsverband met de Duitse voetbalbond.

Duitsland vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Duitsland dames thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk overwegend wit en heeft een echte jaren '80 look. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de dunne, verticale, glimmende lijnen die in het materiaal van het tenue zijn verwerkt. Daarnaast bevat het voetbalshirt verschillende details uit de Duitse vlag. De ronde, zwarte hals bevat aan de linkerkant drie lijnen in de kleuren van de nationale vlag: zwart/rood/geel. Dit design komt ook weer terug in het blokken design in de zwarte band aan de onderkant van de mouwen. Op de schouders staan de adidas trademark strepen in het zwart en de logo's van adidas en de Duitse voetbalbond (Deutscher Fussball Bund/DFB) zijn centraal op de borst geplaatst). Het adidas logo staat boven het logo van de DFB en boven het logo van de voetbalbond staan twee zwarte sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee gewonnen WK's (2003 en 2007). Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook wit met zwarte adidas strepen.

Duitsland vrouwen uitshirt 2022-2023

Het Duitsland dames uitshirt 2022-2023 is gebaseerd op het standaard adidas Condivo 21 template. Dit voetbalshirt is een combinatie van groen en turquoise en bevat een all-over camouflage print met een design van dunne verticale lijnen. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de adidas EQT collar. Dit betreft een combinatie van een subtiele V-hals en diagonaal, opstaande kraag. Ook de logo's van adidas en de voetbalbond staan op het uitshirt centraal op de borst. Het adidas logo is turquoise en het logo van de voetbalbond betreft een monochrome badge. Dit betekent dat de badge is in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval: groen/turquoise. Het Duitsland dames uittenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten turquoise adidas trademark strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Duitsland vrouwen voetbalshirts geproduceerd van polyester, waarvan 50% Parley Ocean Plastic betreft. Dit is hergebruikt plastic afval, welke onderschept is op stranden, eilanden en oevers. In het materiaal is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts en heeft ook een ventilerend effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Duitsland vrouwen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door speelsters als Freigang, Magull, Rall, Feldkamp, Gwinn, Kleinherne, Oberdorf en nog meer speelsters.

Duitsland vrouwen voetbalshirt bestellen

De Duitsland vrouwen voetbalshirts 2022-2023 kun je direct bestellen voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL). Het voetbalshirt is zowel in een versie voor vrouwen als voor mannen beschikbaar. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 39,95 en de kousen zijn € 19,95. In de onderstaande winkels kun je de Duitsland vrouwen voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel de Duitsland vrouwen voetbalshirts direct in de adidas SHOP

of deze fanstore! 

Duitsland vrouwen thuisshirt 2022-2023

Duitsland vrouwen thuisshirt 2022-2023

Duitsland vrouwen uitshirt 2022-2023