Via onze partner website footballshirtculture.com zijn de Duitsland voetbalshirts voor de komende jaren uitgelekt. In deze shirts zal Duitsland tijdens het EK 2012 in Polen en Oekraine spelen. Het nieuwe Duitsland thuisshirt is traditioneel wit en heeft, in tegenstelling tot het huidige thuisshirt, een witte V-hals met een dunne zwarte lijn. Ook de Adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart. Verder wordt het Duitsland thuisshirt gekenmerkt door drie diagonale lijnen over de voorkant van het shirt in de kleuren van de Duitse vlag: zwart, rood en geel.

Op de rechterborst staat het logo van teamkledingsponsor Adidas en op de andere borst staat het logo van de Duitse voetbalbond met daarboven drie zwarte sterren. Deze drie zwarte sterren verwijzen naar de drie behaalde wereldtitels in 1954, 1974 en 1990.


Het Duitsland uitshirt voor de jaren 2012 en 2013 is, in tegenstelling tot het huidge uitshirt niet meer zwart, maar geheel  groen. Het shirt heeft verder een diepe ronde witte kraag en op de schouders drie Adidas trademark strepen, welke ook wit zijn. De onderkant van de mouwen zijn ook wit. Op de rechterborst staat het logo van teamsponsor Adidas en op de andere borst weer het logo van de Duitse voetbalbond met daarboven drie groene sterren. Binnenin de kraag van het shirt staan de jaartallen 1972 en 2012 met daaromheen een krans. Het nieuwe Duitsland uitshirt is namelijk gebaseerd op het shirt dat Duitsland droeg tijdens het EK in 1972, het jaar waarin het land Europees Kampioen werd in België.


Check hieronder de foto’s van het nieuwe Duitsland thuis- en uitshirt. Inmiddels is bevestigd, dat dit ook de nieuwe Euro 2012 voetbalshirts van Duitsland worden. Wil je deze voetbalshirts kopen? Dan kan dat in de  online voetbalshop van Subside Sports.  Check daar ook de Duitsland trainingskleding, retro shirts, tenues en nog veel meer!

Koop het hier

 

Duitsland thuisshirt 2012/2013

 

 

 

Duitsland uitshirt 2012-2013