3 november 2015

Duitsland trainingsshirt 2016-2017

De nieuwe Duitsland trainingsshirts voor Euro 2016 zijn officieel gelanceerd door de Duitse voetbalbond DFB en Adidas. Eerder lekten de shirts als uit en nu zijn deze ook officieel. Deze trainingsshirts worden door het nationale elftal van Duitsland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2016-2017. Duitsland speelt in poule C tegen Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen en Azerbeidzjan en San Marino om zich te plaatsen voor het WK in Rusland. De DFB en Adidas hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het ene trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden van die Mannschaft. Het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide shirts bevatten opvallende details.

Fel groen Duitsland trainingsshirt 2016-2017

Het eerste Duitsland trainingsshirt voor Euro 2016 is geheel fel geel of groen (lime green) met zwarte details. Zo is het shirt uigerust met een brede zwarte v-hals. Ook de zijkanten van het shirt bevatten de drie strepen van Adidas. Dit is een belangrijke verandering in de templates van de nieuwe trainingsshirts van Adidas. Waar deze voorgaande jaren over de schouders en mouwen liepen, zijn deze op het nieuwe shirts voor Euro 2016 en 2016-2017 op de zijkanten van het shirt geplaatst. De linker borst bevat het logo van de Deutscher Fussball Bund (DFB) met daar boven vier zwarte sterren . De zwarte sterren verwijzen naar de gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. De achterkant van het trainingsshirt is voorzien van dunne meshgaatjes. Hierin is de Adidas Climacool of Adizero technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor ventilatie en voor afvoer van vocht, waardoor de spelers van Die Mannschaft optimaal kunnen presteren.

Wit Duitsland trainingsshirt 2016-2017

Duitsland en de DFB hebben ook een zogenaamde ''off white'' trainingsshirt gelanceerd voor Euro 2016 gelanceerd. Dit shirt is geheel gebroken wit of creme achtig. Ook dit shirt is uitgerust met een zwarte v-hals en zwarte Adidas trademark strepen aan de zijkanten. De logo's van de DFB en Adidas staan op dezelfde plek als op de lime groene trainingsshirts. In de achterkant van het off white trainingsshirt is ook de Climacool technologie van het merk verwerkt. Beide shirts bestaan voor 100% uit polyester. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingsshirts van Die Mannschaft, waarin sterren als Özil, Müller, Reus, Götze, Kroos, Schweinsteiger, Hummels en Boateng zullen schitteren gedurende 2016-2017. Deze worden voor het eerst gedragen in de aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Frankrijk op 13 november 2015. Check ook meer informatie over het nieuwe Duitsland Euro 2016 thuisshirt en uitshirt.

Duitsland trainingsshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe Duitsland trainingsshirt 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 43,- en voor kinderen ongeveer € 38,-. Directe levering! Check ook meer beschikbare producten van Die Mannschaft in het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers van Duitsland.

Koop de nieuwste Duitsland trainingsshirts hier

of in de officiële Duitsland Adidas shop

Duitsland Trainingsshirt 2016-2017

Duitsland Trainingsshirt 2016-2017 White