De nieuwe Duitsland trainingspakken 2012-2013 zijn tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts van Duitsland officieel bekend gemaakt door de DFB en teamkledingsponsor Adidas. Deze worden door de spelers van het nationale voetbalelftal van Duitsland gedragen tijdens de trainingen en warming-up in voorbereiding op de wedstrijden van Die Mannschaft tijdens Euro 2012 en de WK 2014 kwalificatiewedstrijden. Adidas en de DFB hebben zowel een trainingspak als een presentatiepak gelanceerd in dezelfde stijl als het Duitsland Euro 2012 thuisshirt en uitshirt.

Het ene Duitsland trainingspak heeft een wit jack met zwarte details. Het trainingsjack is voorzien van een vlak ter hoogte van de rechterborst, waarin het logo van adidas terug komt. Dit vlak komt terug op vrijwel alle adidas trainingskleding van de Euro 2012 landenteams. Verder is het jack voorzien van logo van de DFB en de drie kampioenssterren ter ere van de drie gewonnen WK's. Ook de adidas strepen staan op het jack. De broek van het pak is zwart met witte strepen. Ook heeft Duitsland een groen trainingspak, welke gebaseerd is op het design van het Duitsland 2012 uitshirt. Het trainingsjack hiervan is groen met witte details, logo's en merkuitingen. De bijbehorende trainingsbroek is zwart. Groen schijnt overigens de kleur van de Duitse hoop te zijn! We zullen zien  of het lukt!

Check hieronder de foto's van de Duitsland trainingspakken, tracktops en trainingsjacks 2012-2013. Deze Duitsland trainingskleding kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Duitsland EK voetbalshirts in zowel volwassen- als kindermaten. Officiële bedrukking is ook mogelijk.


Koop het hier!

 

Duitsland trainingspak groen 2012-2013

 

Duitsland tracktop 2012-2013

 

Duitsland trainingspak wit 2012-2013

 

Duitsland tracktop jack 2012-2013