Duitsland trainingspak 2018-2019 gelanceerd

Het Duitse nationale voetbalelftal is de huidige wereldkampioen. Het land heeft een rijke voetbalhistorie met vier wereldkampioenschappen, drie Europese titels en eenmaal de Confederations Cup. Het team, ook wel ‘Die Mannschaft’ genoemd, heeft vele legendes die ooit voor het elftal hebben gespeeld. Denk hierbij aan Franz Beckenbauer, Gerd Müller en Paul Breitner. De laatste twee genoemde wisten in 1974 tijdens de WK finale de 1-0 voorsprong van Nederland om te buigen in een 1-2 voorsprong voor de Duitsers met beide een goal. Dit jaar staat voor veel Nederlanders bekend als het jaar dat Nederland wereldkampioen had moeten worden… De sterren van het huidige Duitse elftal spelen stuk voor stuk bij topclubs in Europa en hebben een sterrenstatus. Allemaal zullen ze de trainingen vervullen in dit strakke trainingspak!

Duitsland training top en trainingsbroek 2018-2019

Duitsland heeft al jaren een stabiel elftal en weten altijd op elk eindtoernooi een goede prestatie neer te zetten. De spelers in ‘Die Mannschaft’ zijn bekend met voetballen onder druk en in een hoog tempo vanwege de clubs die zij vertegenwoordigen. Neem als voorbeeld keeper Marc-André ter Stegen (FC Barcelona), Manuel Neuer (Bayern München), Mats Hummels (Bayern München), Mesut Özil (Arsenal), Toni Kroos (Real Madrid) en Leroy Sané (Manchester City). Duitsland weet ieder jaar weer een bizar goed team op te stellen die zo stabiel als een huis staat. Elke linie, van verdediging tot aanval, is dubbel bezet met spelers van topclubs. De bondscoach zorgt er altijd voor dat het team goed op elkaar is ingespeeld en loopt als een geoliede machine.

Maar zelfs de spelers van de beste elftallen moeten aan elkaar wennen en op elkaar in spelen. Voorbereidingen op de wedstrijd en trainingen zijn hierbij een essentieel punt om goed samenspel te kunnen ontwikkelen. De spelers van ‘Die Mannschaft’ weten precies wat ze moeten dragen als ze zich voorbereiden op de wedstrijd. De trainingssweater heeft een frisse groene kleur in combinatie met witte details. De V-hals maakt de sweater klassiek en stijlvol. De drie bekende strepen van het Duitse sportmerk lopen in een witte kleur over de mouwen. Het adidas logo en het Duitsland-embleem zijn op de borst geweven, ook in een witte kleur. Boven het embleem van de DFB prijken vier sterren, welke verwijzen naar de vier gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. Adidas heeft een klein detail toegevoegd aan de sweater. Op de achterkant staat namelijk in een witte kleur de bijnaam van het elftal ‘Die Mannschaft’, samen met het Duitsland-embleem in de nek geschreven. De sweater heeft een windbestendige overlay aan de voorkant en duimgaten in de boorden voor extra bedekking. Bovendien zorgen deze duimgaten voor een strakke fit en de pasvorm van een handschoen. Het trainingspak valt slim fit, wat betekent dat het trainingspak nauw rond je lijf en armen valt. Verder is de trui dubbel gebreid en bestaat het 100% uit polyester.

De trainingsbroek van dit trainingspak van Duitsland heeft een zwarte kleur en bevat dezelfde drie adidas strepen als de trui, aan beide zijkanten van de broek. Het embleem van Duitsland en het adidas logo zijn te vinden aan de bovenkant van de broekspijpen in een witte kleur. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De adidas trainingsbroeken bevatten dit seizoen allemaal een strakke fit. Dit betekent dat de broek vooral getailleerd valt rondom de enkels en en de kuiten. Dit wordt de toelopende pasvorm genoemd.  Het gehele trainingspak is uitgerust met de Climalite technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je zweet wordt afgevoerd om je in alle omstandigheden droog te houden. Schitter net als Leroy Sané, Mesut Özil, Toni Kroos, Mats Hummels of andere Duitse wereldsterren in dit officiële Adidas trainingspak! Check ook het nieuwe Duitsland thuisshirt, dat geïnspireerd is door het voetbalshirt van 1990. 

Trainingspak Duitsland 2018-2019 kopen

Koop het officiële Duitsland trainingspak voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online winkels. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen.  Dit pak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak dat de spelers van Duitsland dragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Wil je andere Duitsland producten bestellen? Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het Duitsland pak in deze winkel

of deze officiële adidas SHOP!