7 november 2016

Duitsland trainingspak 2017

Die Mannschaft en Adidas hebben tegelijkertijd met het nieuwe shirt voor 2017 een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak wordt door die Mannschaft gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. Bovendien wordt het nieuwe pak door het nationale elftal van Duitsland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens de Confederations Cup. De Confederations Cup vindt in de zomer van 2017 plaats in Rusland. Adidas en de DFB hebben twee verschillende pakken gelanceerd, welke bestaan uit een training top en een strakke trainingsbroek. We bespreken ze hieronder!

Nu al enthousiast over het nieuwe trainingspak van Duitsland? Koop het in de officiële Adidas SHOP!

Zwart Duitsland trainingspak 2017

Het eerste trainingspak van Duitsland voor 2017 is geheel zwart. Dit betekent dat zowel de training sweater als de trainingsbroek deze kleur hebben. De training top van het pak wordt verder gekenmerkt door de hoge hals. Een ander opvallend kenmerk is dat de Adidas trademark weer terug zijn op de schouders en mouwen. Bij het trainingspak dat die Mannschaft droeg tijdens het EK stonden deze aan de zijkanten van de training sweater. Wat nog meer opvalt aan deze strepen is dat ze monochroom zijn, wat betekent dat ze dezelfde kleur hebben als de sweater en dus niet erg opvallen. Verder hebben de mouwen een slim fit met aan de onderkant duimgaten, zodat je de pasvorm hebt van een handschoen. Op de borst prijken de logo's van Adidas en de DFB. Het logo van de DFB bevat aan de bovenkant vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van het nationale elftal van Duitsland in 1954, 1974, 1990 en 2014. De achterkant van de sweater is uitgerust met de bijnaam van het nationale elftal: Die Mannschaft. Dit nieuwe pak wordt gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met zwarte Adidas stripes en bevat bovendien twee zakken. Verder is de trainingsbroek aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Uiteraard mogen de logo's van de voetbalbond en de Deutscher Fussballbund niet ontbreken. Deze staan dan ook in wit op de trainingsbroek.

Zwart -duitsland -pak -2017

Wit Duitsland trainingspak 2017

Het andere Duitsland trainingspak heeft hetzelfde template als het zwarte pak, maar bestaat uit een witte training sweater en dezelfde trainingsbroek als het zwarte pak. De training sweater is geheel wit met witte Adidas stripes over de schouders en mouwen. Verder bevat de top een zwart vlak ter hoogte van de ellebogen. De logo's van de DFB en Adidas staan op dezelfde plek als op het andere trainingspak, evenals de bijnaam van het elftal.

Zoals alle trainingskleding van Adidas, is ook de trainingskleding van Die Mannschaft uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat sterren als Özil, Boateng, Müller, Reus, Götze, Hummels, Khedira en Kimmich optimaal kunnen presteren.

Check ook het nieuwe voetbalshirt van Die Mannschaft voor 2017.

Wit -duitsland -trainingspak -2017

Duitsland trainingspak kopen

Het nieuwe Adidas Duitsland trainingspak voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De training top en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De sweater heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De prijs van de trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Wil je andere producten van Die Mannschaft kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak in deze SHOP!