5 november 2015

Duitsland trainingspak 2016-2017

Tijdens Euro 2016 draagt Die Mannschaft geheel nieuwe trainingspakken. Vandaag is het nieuwe Duitsland trainingspak voor de periode 2016-2017 officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de voetbalbond. Beide partijen hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene pak zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 en het andere trainingspak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Die Mannschaft draagt deze pakken dus zowel tijdens het EK van 2016 als in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatiereeks is Duitsland ingedeeld in een poule met San-Marino, Tsjechië, Azerbeidzjan, Noorwegen en Noord Ierland. De nieuwe pakken zijn geheel in stijl van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Wit Duitsland trainingspak 2016-2017

Het trainingspak dat gedragen wordt in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 is off white (effen wit) of creme kleurig. Dit is vooral de kleur van het nieuwe trainingsjack van het pak. Verder bevat het jack een strakke baseball kraag en bevatten de mouwen donker groene lijnen. De trainingsbroek van het pak is ook donker groen en bevat aan de bovenkant drie lijnen. Twee van deze lijnen hebben een andere tint groen en de dikste baan is fel groen. Zowel het trainingsjack als de broek van het trainingspak is uitgerust met zakken met een rits aan de zijkanten. Beide items bevatten ook de logo's van kledingsponsor Adidas en de Deutscher Fussballbund (DFB). Boven het logo van de voetbalbond prijken vier sterren, welke verwijzen naar de vier gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. Een kenmerk van de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten valt en ook ritsen bevat, zodat je trainingsbroek makkelijk over je (voetbal)schoenen aan en uit kan doen.

Groen Duitsland trainingspak 2016-2017

Het andere Duitsland trainingspak 2016-2017 is donkerder van kleur. Dit zijn bovendien de kleuren van het uitshirt van Duitsland. De romp van het trainingsjack is grijs en de mouwen hebben een donker groene kleur. Op het midden van de mouwen staan drie dunne lijnen in verschillende tinten groen. Deze drie lijnen komen ook terug aan de bovenkant van de trainingsbroek. De logo's van de DFB en Adidas (welke al meer dan vijftig jaar kledingsponsor is van Die Mannschaft) staan op dezelfde plek als op het witte trainingspak. Beide trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool of Adizero technologie. Deze technologie zorgt voor ventitatie, verkoeling en afvoer van vocht naar de buitenkant van de nieuwste Duitsland trainingspakken, zodat sterren als Özil, Müller, Reus, Hummels, Götze, Podolski, Lahm, Boateng en andere sterren van Die Mannschaft optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's!

Duitsland trainingspak 2016-2017 kopen

Wil jij net als de Duitsland sterren schitteren in het nieuwe trainingspak? Dat kan. Het pak is namelijk zowel voor KIDS als volwassenen per direct beschikbaar. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 100,- en voor kinderen € 90,-. Check ook andere beschikbare Mannschaft producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Laat bovendien je Duitsland shirt bedrukken met de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!
Koop het nieuwe Duitsland EK 2016 trainingspak hier!

of in de officiële Adidas shop van Die Mannschaft.

Duitsland Trainingspak 2016-2017 Off White

Duitsland Trainingspak 2016-2017