19 februari 2018

Duitsland rugbyshirts 2018

Twee weken geleden werd bekend dat de Duitse rugby bond ging samenwerken met het Italiaanse sportmerk Macron. Deze samenwerking leidt al binnen twee weken tot een nieuw shirt voor het nationaal team van Duitsland. Wanneer je diep graaft in de Geschiedenis van het Duitse Rugby valt op dat in 1900 een zilveren medaille werd gewonnen tijdens de Olympische Spelen. Nu meer dan 100 jaar later staat Duitsland op de hoogste positie ooit op de World Rugby ranking, namelijk de 22e plaats. Duitsland speelt op dit moment op het tweede Europees niveau maar is nog in de race voor kwalificatie voor het WK 2019 in Japan. In deze kwalificatie moet het team van trainer Pablo Lemoine eerst afrekenen met Roemenië. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe Rugby shirt van ons buurland? Check de details van het shirt hieronder!

Duitsland Rugby shirts en tenues 2018-201

Het nieuwe thuisshirt van het Duitse Rugby team is zwart van kleur. Op het zwarte shirt zijn zowel rode als gouden details aangebracht. Dit zorgt voor een erg stijlvol design. De zwart/rood/gele kleurencombinatie van de vlag van het land is te zien aan de biezen van de mouwen. Ook komt de vlag van Duitsland terug aan de onderkant van het shirt en ook op de borst van het shirt zijn rode en gele horizontale lijnen geplaatst waardoor je de vlag van Duitsland hierin kunt zien. Op de rechterkant van de borst van het shirt is het logo van Macron geborduurd. De linkerkant van de borst bevat het officiële logo van Duitsland, het ‘federaal wapenschild’ In dit logo mag de adelaar natuurlijk niet ontbreken. Het thuistenue van de rugbyers wordt gecompleteerd door zwarte broek en zwarte kousen met rode en gouden accenten. Het uitshirt van het nationale team is wit van kleur. Ook al zijn de rode en goud/gele details van het shirt hetzelfde. Het witte uittenue wordt compleet gemaakt doormiddel van een witte broek en witte sokken.

Helaas is dit shirt nog niet te koop, Maar in DEZE WINKEL is wel mogelijk vele andere rugby vintage producten te kopen. Directe levering gegarandeerd.