7 november 2016

Duitsland presentatiepak 2017

Het nationale elftal van Duitsland en Adidas hebben vandaag ook een nieuwe presentatiepak voor 2017 gelanceerd. Dit presentatiepak wordt door de spelers van het nationale elftal van Duitsland gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel ter voorbereiding op de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Bovendien wordt het presentatie trainingspak vaak gedragen door de staf van het nationale elftal of wanneer de spelers de pers te woord staan. We bespreken hieronder het nieuwe presentatiepak van Die Mannschaft, welke een echte retro look heeft!

Nu al enthousiast over het nieuwe presentatiepak van Duitsland? Koop het in de officiële Adidas SHOP!

Zwart/wit Duitsland presentatiepak 2017

Het nieuwe presentatiepak van Duitsland is geheel in stijl van de kleuren van het nationale elftal. Het bestaat uit een trainingsjack en een woven trainingsbroek. Het trainingsjack is aan de bovenkant zwart en vanaf de borst naar de onderkant wit. Verder bevat het jack aan de onderkant een brede zwarte band met een subtiele witte lijn. Het trainingsjack wordt bovendien gekenmerkt door de capuchon en de witte rits. Weerszijden van het jack bevatten een zak met een rits en op de borst prijken de logo's van de DFB en Adidas. Boven het logo van de Deutscher Fussbalbund staan vier sterren, welke een verwijzing zijn naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. Ze zijn bijna niet zichtbaar, maar toch bevat het pak Adidas strepen. Hoewel deze op het presentatiepak van het EK van 2016 op de zijkanten van het jack aanwezig waren, staan deze op dit pak op de schouders en mouwen. Opvallend is dat deze strepen monochroom zijn en dus dezelfde kleur hebben als het overige deel van de mouwen. Deze zijn dus zwart. Op de achterkant van het jack staat de bijnaam van de voetbalbond: Die Mannschaft.

Het nieuwe presentatiepak wordt gecompleteerd door een zwarte woven trainingsbroek. Deze presentatiebroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat ook de logo's van de voetbalbond en Adidas op de zijkanten. Verder is de broek uitgerust met zwarte Adidas strepen.

Zoals alle trainingskleding en off pitch kleding van Adidas, is het nieuwe presentatiepak van Die Mannschaft uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het pak, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Reus, Müller, Götze, Boateng, Khedira, Özil en andere sterren. Check ook het nieuwe Duitsland trainingspak!

Duitsland presentatiepak kopen

Het nieuwe Duitsland presentatiepak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shop en alleen voor volwassenen. Het jack en de woven trainingsbroek kan je als twee losse onderelen kopen. De prijs van het presentatiejack is € 74,95 en van de trainingsbroek € 54,95. De prijs van het totale pak is dus € 129,90. Wil je andere producten van Die Mannschaft kopen, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak in deze officiële SHOP!

Duitsland -presentatiepak -2017