4 november 2015

Duitsland pre match trainingsshirt 2016-2017

De Duitse voetbalbond DFB en Adidas hebben voor Die Mannschaft flitsende pre match tops gelanceerd. Deze pre match tops worden door het nationale elftal van Duitsland gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en tijdens de warming-up ter voorbereiding op de WK-kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2016-2017. Tijdens Euro 2016 is Duitsland ingedeeld als groepshoofd en in de kwalificatiereeks voor het WK van 2018 zijn onze Oosterburen ingedeeld in poule C met Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Duitsland en Adidas hebben twee verschillende inloopshirts gelanceerd. Beide shirts hebben een flitsend design.

Zwarte Duitsland Euro 2016 inloopshirt

Het eerste Duitsland pre match shirt 2016-2017 is geheel zwart en bevat een all-over print van de naam van het land (Deutschland) over het gehele shirt. Verder is het inloopshirt uitgerust met een ronde hals en staan de drie strepen van Adidas evenals op de andere voetbalshirts en trainingskleding van die Mannschaft op de zijkanten van het shirt. Daarnaast is het zwarte Duitsland shirt uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het wit. De Duitse kledingsponsor is al meer dan 50 jaar kledingsponsor van de DFB. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval tot na het WK van 2018. De andere borst bevat het logo van de Deutscher Fussbalbund. Boven dit logo prijken vier sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de vier gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. De achterkant van het zwarte pre match top met all-over print is overigens geheel zwart.

Groene Duitsland Euro 2016 pre match top

Het andere Duitsland inloopshirt voor Euro 2016 heeft een ander design en even zo flitsend als het andere shirt. Dit shirt is aan de bovenkant legergroen en loopt van de de borst naar de onderkant over in een fel groene (lime green) kleur. Dit is ook de kleur van  het nieuwe Duitsland Euro 2016 trainingsshirt. Het effect van de overloop van beide kleuren wordt bewerkstelligd door een splatter design van dunne puntjes. Verder is het shirt uitgerust met een crew neck. Ook over de zijkanten van dit shirt lopen de drie strepen van Adidas en de logo's van het merk en de DFB staan op dezelfde plek als op het andere shirt. Een extra toevoeging in vergelijking met het andere pre match top van Die Mannschaft is dat de naam van het land op de achterkant van het shirt staat. Check hieronder de foto's van de nieuwe inloopshirts van Oosterburen, welke gedragen gaan worden door sterren als Kroos, Klose, Müller, Boateng, Reus, Götze, Hummels en Özil. Uiteraard bestaan de shirts voor 100% polyester en zijn deze uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, voor een optimale prestatie van de spelers van Duitsland. Check ook meer info over het nieuwe Duitsland Euro 2016 thuisshirt en uitshirt!

Duitsland pre match top 2016-2017 kopen

Het nieuwe inloopshirt van Die Mannschaft voor Euro 2016 en 2016-2017 kan je alleen voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 60,-. Dit is vrij duur in vergelijking met de Duitsland Euro 2016 trainingsshirts. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast ook andere producten van het nationale elftal van Duitsland en laat je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers van het land of een eigen naam en nummer.

Koop het nieuwe Duitsland pre match top in de officiële shop van Die Mannschaft


Zwart -duitsland -pre -match -top -2016-2017

Duitsland -euro -2016-inloopshirt