Het nieuwe Duitsland keepersshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de DFB onder het motto #WirAlleZusammen. Dit gebeurde tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van Duitsland voor Euro 2016. In het nieuwe keepersshirt werken sterren als Neuer, Zieler en Leno de wedstrijden af tijdens het EK en bovendien wordt het shirt door de keepers van die Mannschaft gedragen in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatie is Duitsland ingedeeld in poule C met Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Duitsland doet al sinds 1972 onafgebroken mee aan het EK en ook dit shirt is een ode aan de successen van het land in de historie van het nationale elftal.

Duitsland Euro 2016 keepersshirt

Het nieuwe Duitsland keepersshirt 2016-2017 is geheel zwart met een ronde hals. Onder de ronde hals bevindt zich een speciaal zwart vlak met een soort v-design. Wat verder opvalt is het design van ruiten in een glimmende kleur zwart over de mouwen en schouders. De binnenkant van de kraag bevat een witte strip met de tekst: ''Designed & engineered in Germany''. Onder deze strip aan de binnenkant van de kraag bevinden zich drie subtiele strepen in de kleuren van de vlag van Duitsland: zwart/rood/geel. Evenals bij het nieuwe Duitsland thuisshirt voor Euro 2016 staan de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het keepersshirt. Deze strepen zijn op het nieuwe shirt wit. Het logo van Adidas, welke al meer dan vijftig jaar kledingsponsor is van de DFB, staat in het wit op de rechter borst en het logo van de DFB staat op de linker borst. Boven het logo van de Deutscher Fussbalbund (DFB) staan vier witte sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. Het midden van de borst is voorzien van de gouden FIFA WK winners badge. Deze badge mag Die Mannschaft tot het WK van 2018 dragen, omdat het in 2014 wereldkampioen is geworden. Het nieuwe Duitsland keeperstenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit keepersbroekje met daarop de logo's van de voetbalbond en Adiads. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant een grijze band en drie kleine Adidas strepen. Bovendien staan op de kousen vier sterren. Check hieronder de foto's van het nieuwe keepersshirt van Duitsland, welke gedragen zal worden door onder andere Neuer en Zieler gedurende 2016-2017. Check ook het nieuwe Duitsland thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017.

Duitsland keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Duitsland keepersshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor zowel KIDS als volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 75,- en voor volwassenen € 85,-. Het is bovendien mogelijk het shirt te voorzien van de officiële Duitsland bedrukking

van een eigen naam en nummer of van de keepers van het elftal. Dit betreft dezelfde bedrukking als de keepers ook dragen gedurende 2016-2017. Geïnteresseerd in andere Duitsland producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe Duitsland keepersshirt in deze officiële Duitsland shop!

 de online Duitsland shop

of in de Adidas shop van Die Mannschaft

Duitsland -keepersshirt -2016-2017

Duitsland -keeperstenue -2016-2017