2 maart 2017

Duitsland EURO 2017 dames uitshirt

Weer een nieuw voetbalshirt voor het nationale elftal van Duitsland. Adidas en de Duitse voetbalbond hebben vandaag namelijk het nieuwe uitshirt voor 2017 gelanceerd. In dit shirt speelt het nationale vrouwenelftal van Duitsland de wedstrijden tijdens het EK voor vrouwen komende zomer. Het EK vindt dit jaar plaats in Nederland van 16 juli tot 6 augustus. Het nationale elftal van Duitsland neemt het in de poulefase op tegen Italië, Rusland en Zweden. Vorig jaar werd al het nieuwe thuisshirt door de voetbalbond gelanceerd. Check hieronder alle details van het uitshirt van de achtvoudig Europees kampioen en de winnaar van de Olympische Spelen.

Duitsland EK 2017 dames voetbalshirt

Het nieuwe Duitsland uitshirt voor vrouwen is geheel groen en bevat witte details. Deze witte details komen terug in de drie adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde hals in het wit en heeft de bies aan de onderkant van de mouwen ook deze kleur. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de jaren '50 de tenues en kleding van de vertegenwoordigende nationale elftallen van Duitsland. De andere borst bevat het embleem van de Deutscher Fussballbund (DFB). Boven dit logo prijken twee sterren. Deze twee witte sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 2003 (in de Verenigde Staten) en 2007 (in China). Het nieuwe Duitsland uittenue voor dames wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook op de shorts staan de logo's van de bond en adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. In dit nieuwe tenue schitteren speelsters als Behringer, Krahn, Mittag, Sasic en andere speelsters. Check ook het Duitsland thuisshirt voor Euro 2017 in Nederland.

Zoals alle tenues van adidas is het nieuwe Duitsland uittenue voor dames ook uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de speelsters optimaal kunnen presteren!

Duitsland dames shirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van het vrouwenelftal van Duitsland kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Duitsland ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Wil je andere producten van Duitsland kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe dames shirt van Duitsland in deze Adidas SHOP!

Duitsland uitshirt dames 2017