8 januari 2019

Duitsland draagt zwart/groen trainingspak in 2019

Die Mannschaft draagt in 2019 een nieuw trainingspak! Dit pak wordt eigenlijk maar beperkt door het Duitse voetbalelftal gedragen. Medio december 2019 lanceert adidas namelijk de nieuwe Duitsland trainingscollectie voor het WK van 2020. Het nieuwe pak wordt dus alleen gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK, welke volgend jaar plaats vindt in heel Europa. Duitsland strijdt met het Nederlands Elftal, Noord Ierland, Estland en Wit Rusland om twee tickets naar het EK in poule C. In de voorbereiding op deze wedstrijden draagt het keurkorps van Joachim Löw dus een nieuw trainingspak. Eigenlijk heeft dit pak alleen maar een update qua kleur gekregen en is er niks aan het template veranderd. Check it out!

Zwart/groene Duitsland training sweater en trainingsbroek 2019

Het nieuwe Duitsland trainingspak voor 2019 bestaat dit jaar weer uit een training sweater en een strakke trainingsbroek. De training sweater combineert de kleuren van het Duitsland thuisshirt en Duitsland uitshirt. De bovenkant van de training sweater van het Duitse elftal is namelijk zwart en de onderkant heeft dezelfde tint groen als de tint groen (door adidas EQT green genoemd) van het uitshirt. Verder wordt de top afgemaakt door witte accenten. De drie adidas strepen op de schouders en mouwen zijn wit en dit geldt ook voor de logo's van adi en de Duitse voetbalbond op de borst. Een speciaal detail is nog te vinden aan de achterkant van de Duitsland trainingssweater. Net onder de nek prijkt namelijk de bijnaam van het Duitse voetbalelftal (Die Mannschaft) met de iconische adelaar uit het logo van de Deutscher Fussballbunde (DFB). Qua features is alles bij hetzelfde gebleven. De training tops van adidas zijn namelijk geïnspireerd door het Condivo 18 template. Dit betekent dat de Duitsland training top een wat diepere V-hals heeft en de mouwen aan de onderkant uitgerust zijn met duimgaten. Geen trainingspak kan tegenwoordig meer zonder deze duimgaten en dit zorgt ervoor dat de top perfect om het lichaam valt. Deze training top is overigens ook in een zogenaamde winter versie uitgebracht. Deze fleece top wordt vrijwel niet door de spelers gedragen, omdat de eerste interland van Duitsland pas weer in maart gespeeld wordt. Deze top heeft een hoge hals, waarin een fleecevoering is verwerkt. Verder heeft deze sweater hetzelfde design.

Het nieuwe Duitsland trainingspak voor 2019 wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als die Mannschaft in 2019 droeg. Deze trainingsbroek is geheel zwart met witte adidas strepen aan de zijkanten. De broek heeft ook weer de gebruikelijke kenmerken. Kenmerkend aan de trainingsbroek van adidas is de toelopende pasvorm. De broek valt namelijk vooral strak rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de broek bevat handige enkelritsjes en aan de bovenkant van de Duitsland trainingsbroek voor 2019 bevinden zich twee zakken. Zowel de trainingsbroek als de top zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sané, Reus, Müller, Werner, Hummels, Boateng, Draxler, Kroos en andere sterspelers.

Duitsland trainingspak 2019 bestellen

Het zwart/groene Duitsland pak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Dit kan alleen voor volwassenen. De training top met V-hals heeft een prijs van € 75,- en met een hoge hals is de sweater € 85,-. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95. Alle items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Duitsland trainingspak exclusief in deze winkel! 

of bestel goedkope Duitsland trainingskleding en t-shirts in deze SHOP!