Dit is het roze Juventus trainingspak 2023

Het gaat Juventus even niet voor de wind. Doordat de Italiaanse voetbalbond de club vijftien punten in mindering heeft gebracht, bivakkeert de club van trainer Massimiliano Allegri in de middenmoot van de Serie A. De hoop op Europees voetbal is nog levend, maar er moet een wonder gebeuren wil Juventus zich daarvoor plaatsen. In tegenstelling tot de positie van de club biedt de nieuwe Juventus trainingslijn van adidas wel een fleurig beeld! De spelers van ''I Bianconeri'' dragen de komende maanden tijdens de trainingen en warming-up namelijk het roze Juventus trainingspak 2023. Dit betreft het laatste trainingspak van dit seizoen en wordt alleen gedragen tijdens de laatste maanden van het seizoen 2022-2023.

Roze Juventus training sweater 2023

Roze is onlosmakelijk verbonden aan Juventus en is naast zwart en is eigenlijk de derde clubkleur van Juventus. Sterker nog, roze was in de beginperiode van de club de kleur van de Juventus voetbalshirts. Dit veranderde pas in 1905 toen de zwart/witte voetbalshirts werden geïntroduceerd, geïnspireerd door de voetbalshirts van Notts County. In de afgelopen decennia had Juventus ook geregeld een roze uitshirt. De training sweater van het nieuwe adidas Juventus trainingspak 2023 heeft een donkere tint roze, welke door adidas ''Pulse Magenta'' genoemd wordt en lijkt op de kleur van het Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023. De training sweater heeft verder alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van clubteams dit seizoen. Dit template wordt onder andere gekenmerkt door het diagonale vlak op de zijkanten van de training sweater. Op de training sweater van Juventus is dit vlak fel groen. Dit vlak is uitgerust met een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. De clubkleuren van Juventus komen op verschillende details in de training sweater terug. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en het Juventus logo op de linkerborst is wit. Het adidas performance logo op de rechterborst is zwart/wit. Dit betreft overigens nog het oude adidas logo. Vanaf volgend seizoen bevat alle Juventus trainingskleding het nieuwe adidas 3BAR logo. De training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semihoge hals met een rits tot de borst. De mouwen hebben aan de onderkant duimgaten, voor een nog betere pasvorm. DE achterzijde van de training sweater is iets langer en biedt extra bescherming.

Juventus trainingsbroek 2023

Het Juventus trainingspak 2023 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek, welke ook alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template heeft. De bovenkant van de zijkanten van de Juventus trainingspak is uitgerust met hetzelfde diagonale vlak als op de training sweater. Daaronder staan roze adidas trademark strepen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Juventus en adidas. De Juventus trainingspak heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de Juventus trainingsbroek 2023 is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De trainingsbroek bevat twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De Juventus trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen aan de onderkant.

  • Het gehele trainingspak bevat de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het roze Juventus trainingspak 2023, dat vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt. Medio mei/juni lanceren de club en adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

Juventus trainingspak bestellen

Het roze Juventus trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroeken zijn beschikbaar vanaf € 54,95. Directe levering!

Bestel dit roze Juventus trainingspak direct in de adidas SHOP

of in deze SHOP

of deze fanshop!

Roze Juventus trainingspak 2023

Roze Juventus trainingspak 2023

Roze Juventus trainingspak 2023