Dit is het Real Madrid trainingsshirt 2023

Real Madrid draagt de komende maanden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden een paars trainingsshirt. Afgelopen week lanceerden de club en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor 2023, welke ook een paars Real Madrid trainingspak bevat. Deze collectie wordt door ''Los Blancos'' tot en met het einde van het seizoen gedragen. Medio mei/juni lanceren de club en het Duitse sportmerk de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024. Adidas is sinds 1998 de kledingsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad.

Paars Real Madrid trainingsshirt 2023

Het Real Madrid trainingsshirt 2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas ook voor de trainingskleding van clubs als Ajax, Feyenoord, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal dit seizoen. Het Real Madrid trainingsshirt is overwegend paars (door adidas ''Active Purple'' genoemd) met fel gele en zwarte details. De v-hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn namelijk zwarte. De strepen hebben een schuine afloop, wat kenmerkend is voor het Condivo template. Verder bevat het trainingstenue een zwart en fel geel vlak aan de zijkanten. Het bovenste vlak is fel geel en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Ook deze stijl is kenmerkend voor het Condivo template. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo. De drie diagonale blokken zijn fel geel en het woordmerk van adidas is wit. Dit betreft overigens nog het oude adidas logo. Vanaf het seizoen 2023-2024 staat het adidas 3BAR logo op alle Real Madrid voetbalshirts en trainingskleding. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. Het logo van Real Madrid op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingstenue, in dit geval: paars/geel. Het Real Madrid trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat ook alle kenmerken van het Condivo 22 template. De zijkanten bevatten paarse adidas strepen en daaronder staat een diagonale witte lijn. Dit gedeelte bevat ook dezelfde geometrische vormen als op de zijkanten van het trainingstenue. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van Real Madrid en adidas.

Zoals alle adidas trainingskleding zijn deze Real Madrid trainingsshirts weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Madrid trainingscollectie, welke tot en met het einde van dit seizoen gedragen wordt.

Real Madrid trainingsshirt bestellen

Het paarse Real Madrid trainingsshirt 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 54,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 49,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 39,95. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Real Madrid trainingsshirt direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid trainingsshirt 2022-2023

Real Madrid trainingsshirt 2023 - Paars