Dinamo Zagreb voetbalshirts 2021-2022

Dinamo Zagreb en adidas hebben de nieuwe Dinamo Zagreb voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Dinamo Zagreb de Hrvatska Nogometna Liga, beker en Europese wedstrijden in 2021-2022. De club uit Zagreb werd afgelopen seizoen kampioen van Kroatië en speelt dus opnieuw Europees voetbal. Adidas is sinds 2017 de kledingsponsor van Dinamo Zagreb en is ook dit jaar verantwoordelijk voor de productie en het design van de Dinamo Zagreb voetbalshirts.

Dinamo Zagreb thuisshirt 2021-2022

Het Dinamo Zagreb thuisshirt 2021-2022 is gebaseerd op een oud template van adidas, namelijk het Adidas Condivo 18 template. Dit template werd drie jaar geleden door adidas gebruikt voor veel verschillende uitshirts, waaronder het Feyenoord uitshirt 2018-2019. Het tenue wordt gekenmerkt door de all-over print van vierkanten, waarin horizontale lijnen met verschillende diktes zijn verwerkt. Het Dinamo Zagreb thuisshirt heeft verschillende tinten donkerblauw. Ook de mouwen van het thuistenue zijn blauw en bevatten aan de onderkant een donkerblauwe en gouden band. Dit is ook de kleurencombinatie van de ronde hals van het thuistenue. De rechterborst bevat het adidas logo in het goud en de andere borst bevat het logo van de club met drie sterren. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Dinamo Zagreb uitshirt 2021-2022

Het Dinamo Zagreb uitshirt 2021-2022 is geel en bevat een all-over print van ruiten. Dit design heeft wat weg van gebroken glas en is geïnspireerd door de adidas voetbalshirts van de jaren '90. Het tenue is verder uitgerust met blauwe accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn blauw, evenals een lijn in de ronde hals en de onderkant van de mouwen. Ook het adidas logo op de rechterborst is blauw. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe details. Alle Dinamo Zagreb tenues bevatten dit seizoen de adidas AeroReady technologie, voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Dinamo Zagreb voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Orsic, Gavranovic, Petkovic, Majer, Ademi, Cop en nog meer spelers. De nieuwe Dinamo Zagreb voetbalshirts 2021-2022 kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Kroatische club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of hoodie van de club? Check het dan in deze winkel! 

Dinamo Zagreb thuisshirt 2021-2022

Dinamo Zagreb uitshirt 2021-2022