10 juli 2016

Dinamo Zagreb voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Dinamo Zagreb voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Kroatische club. In deze nieuwe shirts speelt Dinamo Zagreb de wedstrijden in de Kroatische competitie Prva HNL en de Champions of Europa League gedurende 2016-2017. Dinamo Zagreb is afgelopen seizoen kampioen van Kroatië geworden en speelt daarom opnieuw Europees voetbal. Thuishaven van de club is het Maksimirstadion. Dit weekend werden tegelijkertijd het nieuwe thuis-en uitshirt van de club gelanceerd. We bespreken ze allebei.

Dinamo Zagreb thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Dinamo Zagreb thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend blauw en bevat dit jaar dunne verticale banen over het shirt. Bovendien bevat het voetbalshirt van Zagreb een brede strip over de schouders en mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een breed navy blauw vlak. Het logo van kledingsponsor PUMA versiert zowel de rechter borst als de mouwen. De Duitse kledingsponsor is sinds 2010 verbonden aan de club. De andere borst bevat het logo van de club. Het shirt bevat een ronde hals met witte lijn aan de zijkanten. Verder bevat het nieuwe shirt van Dinamo Zagreb weinig speciale details. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Op beide items staan uitingen van de club en PUMa.

Dinamo Zagreb uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Dinamo Zagreb uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend geel en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent ook dat dit shirt is voorzien van verticale banen. Ook dit shirt is voorzien van een ronde hals en aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een zwart vlak. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een geel short en gele kousen. Zoals alle tenues van PUMA, zijn de tenues van Dinamo Zagreb uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, welke gedragen wordt door sterren als Pjaca, Coric, Rog, Henriquez en andere spelers.

Dinamo Zagreb voetbalshirt kopen

Het nieuwe Dinamo Zagreb voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf september/augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen. Hier kan je het shirt van Dinamo ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete sterspeler. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van Zagreb in deze officiële shop!

Dinamo -zagreb -voetbalshirts -2015-2017