Dinamo Zagreb voetbalshirts 2019-2020

Dinamo Zagreb en adidas hebben inmiddels ook de voetbalshirts voor 2019-2020 officieel uitgebracht. In deze tenues speelt de club uit Kroatië de wedstrijden in de Kroatische 1. HNL, de beker en de Champions League gedurende 2019-2020. In de groepsfase van het miljardenbal neemt de club van trainer Nenad Bjelica het op tegen Manchester City, Shakhtar Donetsk en Atalanta Bergamo in poule C. Adidas is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de Kroaten en lanceerde de nieuwe tenues van Zagreb met de bekende adidas leus: ''Dare to create.''

Dinamo Zagreb thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Dinamo Zagreb thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, witte pinstripes over het tenue. Verder is het thuisshirt van Zagreb uitgerust met een ronde hals in het wit en zijn de drie strepen van adidas op de schouders ook wit. De mouwen worden bovendien afgesloten door een witte band. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Boven het logo van Dinamo Zagreb staan drie sterren. Deze verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Lana Sports is de hoofdsponsor van Zagreb en prijkt op het midden van de voetbalshirts. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en blauw/witte kousen.

Dinamo Zagreb uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Dinamo Zagreb draagt dit jaar twee verschillende uitshirts. Het regulier uitshirt is fel geel met dunne, horizontale strepen. Verder is het uittenue uitgerust met zwarte details. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een fel geel broekje en fel gele kousen. Zagreb heeft ook een derde tenue. Dit alternatieve uitshirt wordt met name gedragen in de uitwedstrijden in de Champions League. Dit voetbalshirt is zoals wel meerdere tenues dit seizoen geïnspireerd door het TIRO19 template van adidas. Het tenue bevat blauwe, verticale zigzagstrepen over de body van het tenue. De mouwen zijn blauw met gele adidas strepen. Deze gele details zijn ook te vinden in de hals en de bies van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Olmo, Gojak, Gavranovic, Marin, Ademi, Moharrami en andere spelers.

De nieuwe Dinamo Zagreb tenues kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Kroatische club bestellen. Ben je op zoek naar Kroatië merchandising? Check het dan in deze winkel!