14 juli 2017

Dinamo Zagreb voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Kroatische club Dinamo Zagreb zijn inmiddels ook officieel gepresenteerd door de club en de nieuwe kledingsponsor adidas. Nadat Puma zes jaar lang kledingsponsor is geweest van de Kroatische club heeft adidas vanaf 2017-2018 het stokje overgenomen van haar Duitse concurrent. Adidas en Zagreb presenteerden vandaag zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van de club. In deze shirts speelt in de 1 HNL competitie en in Europa gedurende dit seizoen. Check hieronder alle details van de nieuwe shirts van Zagreb.

Dinamo Zagreb thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Dinamo Zagreb shirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van blauwe stippen over het gehele shirt. Verder bevat het shirt ook licht blauwe accenten. Deze zijn te vinden in de bies en in de drie strepen aan de zijkanten van het shirt. Ook het adidas performance logo op de rechter borst is licht blauw. De andere borst bevat het logo van de Kroatische club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de 25 kampioenschappen van de club. Zeven van deze kampioenschappen waren in het voormalige Joegoslaviƫ en 18 kampioenschappen werden er gewonnen in de Kroatische competitie. Het tenue van Zagreb wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met licht blauwe accenten.

Dinamo Zagreb uit en 3e shirt 2017-2018

Het Dinamo Zagreb uitshirt is overwegend oranje met witte details in de v-hals, de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt en in het logo van adidas. Dit tenue wordt gecompleteerd door een oranje broekje en oranje kousen met witte accenten. Daarnaast heeft de club een 3e shirt. Dit shirt is zwart met licht blauwe details in de drie strepen van adi over de schouders en mouwen en in de v-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met licht blauwe accenten.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe tenues van Dinamo Zagreb uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door Henriquez, Coric, Soudani, Sigali en andere spelers.

Het nieuwe shirt van Dinamo Zagreb voor 2017-2018 is vooralsnog nergens te koop. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze online winkel! Directe levering gegarandeerd!