Deze warming-up shirts draagt Manchester City in 2023

De spelers van Manchester City dragen de komende maanden een nieuw trainingsshirt in de voorbereiding op de Premier League en Champions League wedstrijden. De nieuwe warming-up shirts zijn onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ''The Citizens'', die alleen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023 gedragen worden, dus vanaf nu tot medio mei. De trainingskleding voor het seizoen 2023-2024 wordt in juni gepresenteerd door Puma en de club. Puma verzorgt sinds medio 2019 de tenues en trainingskleding van het team van manager Pep Guardiola. Dit contract loopt in ieder geval nog tot medio 2029.

De spelers van Manchester City dragen de komende maanden twee verschillende warming-up shirts, die in lijn zijn met de kleuren van het Manchester City thuisshirt 2022-2023 en het uitshirt. Beide warming-up shirts hebben hetzelfde template. Dit template wordt gekenmerkt door een all-over print van geometrische vormen met een fading design. Dit design is geïnspireerd door de driekleurige sjerpen die door activisten in Manchester werden gedragen terwijl zij vochten voor gelijkheid in de vroege jaren 1900 en die uiteindelijk zou leiden tot stemrecht voor vrouwen. Op het warming-up shirt dat gedragen wordt in de voorbereiding op de thuiswedstrijden zijn de blokken lichtblauw en donkerblauw (door Puma ''Lake Blue'' en ''Puma Navy'' genoemd) en op het warming-up shirt dat de komende maanden gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden zijn deze blokken rood, donkerrood en zwart. De print loopt ook deels door over de V-hals van de nieuwe Manchester City warming-up shirts 2023. Op de rechterborst van het shirt prijkt het Puma no1 logo. Dit log bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. De andere borst bevat het logo van de club. Op het blauwe warming-up shirt staat het Puma logo in het wit en op het rode warming-up shirt in het rood. Het Manchester City embleem op het rode warming-up shirt betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingsshirt: donkerrood/geel. Ook op de achterkant van het warming-up shirt staat het logo van Puma. Het warming-up tenue wordt gecompleteerd door een wit trainingsbroekje. Zoals alle Puma trainingstenues zijn de warming-up shirts van Manchester City uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, voor de optimale performance. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De Manchester City warming-up shirt 2023 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) bestellen. De prijs van de warming-up shirts is € 60,-. Check ook nog andere trainingskleding van ''The Citizens'' in deze winkels. Directe levering! Bestel deze Manchester City trainingscollectie direct in deze WINKEL 

Manchester City warming-up shirt 2023

Manchester City warming-up shirt 2023