Deze roze trainingsshirts draagt Juventus in 2023

Aan het seizoen van Juventus valt weinig te redden! Nadat de Italiaanse voetbalbond de voetbalclub vijftien punten in mindering heeft gebracht, lijkt een plaats in de middenmoot het hoogst haalbare. Het enige hoopgevende in Turijn lijkt de nieuwe adidas trainingscollectie van Juventus. Met de lente in aantocht hebben adidas en Juventus gekozen voor een wat fleurigere kleur in deze sportieve donkere dagen. De trainingscollectie bevat, naast het roze Juventus trainingspak 2023, ook weer een tweetal nieuwe trainingsshirts. Deze trainingsshirts worden door het team van trainer Allegri gedragen tijdens de trainingen- en warming-up ter voorbereiding op de resterende Serie A en Europa League wedstrijden.

Juventus trainingsshirt 2023

Het Juventus trainingsshirt 2023 is fel roze en bevat ook nog de clubkleuren van Juventus. De mouwen zijn namelijk voor de helft zwart en hetzelfde geldt voor de adidas trademark strepen daarboven. Het trainingstenue bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van het Juventus trainingsshirt heeft een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit fel groene vlak bevat ook een diagonale witte lijn. Het adidas performance logo op de rechterborst is een combinatie van zwart en wit en het Juventus logo op de linkerborst is wit. Het trainingsshirt is verder uitgerust met een v-hals. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met roze adidas strepen.

Juventus warming-up shirt 2023

Het Juventus warming-up shirt 2023 dragen de spelers alleen tijdens de warming-up voordat de wedstrijden beginnen. Ook dit trainingsshirt bevat roze accenten, maar dan heel subtiel. De logo's van adidas en de ''Oude Dame'' op de borst zijn namelijk roze. Verder is het inloopshirt van Juventus geheel in stijl van de clubkleuren. Het warming-up shirt is namelijk een combinatie van zwart en wit en heeft een all-over graphic print, geïnspireerd door de print op het Juventus uitshirt 2022-2023. Deze print heeft wat weg van de bladeren van palmbomen, gecombineerd met een gradiënt design. Op het warming-up shirt ontbreken de adidas strepen en dit trainingsshirt heeft een ronde hals. Beide nieuwe trainingstenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingstenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Juventus trainingsshirt bestellen

Het roze Juventus trainingsshirt 2023 is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 55,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 50,-. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 70,-. Check ook de andere nieuwe trainingskleding van Juventus in deze winkels!

Bestel dit roze Juventus trainingsshirt direct in de adidas SHOP

of in deze SHOP

Roze Juventus trainingsshirt 2023

Roze Juventus trainingstenue 2023

Juventus warming-up shirt 2023