De roze Barcelona windrunner 2018-2019

Er is een nieuw windjack aan de nieuwe Barcelona collectie voor 2018-2019 toegevoegd. Dit betreft het speciale Barcelona Champions League windjack. Niet dat dit windrunner trainingsjack vaak door de spelers gedragen wordt in de aanloop naar de wedstrijden in het miljardenbal. Het jack wordt vrijwel niet door de selectie gedragen. De windrunner is een item dat momenteel populair is onder jongeren en vaak in het straatbeeld voorkomt. Dat is de reden dat dit populaire jack jaarlijks weer terug komt in de casual Barcelona collectie van Nike. Laat het jack nu ook nog eens een populaire kleur hebben! Benieuwd? We bespreken de nieuwste Barcelona windrunner hieronder!

Het roze Barcelona windjack - perfect om op straat te dragen

De Barcelona windrunner is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het Barcelona Champions League uitshirt of 3e shirt. Het jack is namelijk een combinatie van bordeaux rood en roze. Door Nike wordt deze tint roze ‘’tropical pink’’ genoemd. Met beide kleuren wordt een dimensie gegeven aan de rode kleur van de clubkleuren van de club. Dit geeft de windrunner een modern design. De bovenkant van de windrunner is roze en de onderkant is bordeaux rood/maroon. Beide delen worden gescheiden door het bekende v-design. Deze v-baan heeft een hoek van 28 graden en is iconisch voor de Nike windrunner. Het windjack van Nike is namelijk een iconisch en historisch item in de kledingcollectie van Nike. Het jack werd namelijk in 1968, veertig jaar geleden dus, voor het eerst door het Amerikaanse sportmerk geïntroduceerd en dit was ook nog eens ongeveer het eerste kledingstuk van Nike. En de windrunner bevat nog meer speciale accenten. Zo zijn de logo’s van Barca en Nike op de borst zilver en hebben deze een reflecterend effect. Hierdoor val je nog meer op, wanneer je dit jack in het donker aan hebt. Het windjack is natuurlijk ook nog eens super functioneel. Het beschermt je namelijk perfect tegen wind en regen. Het jack bestaat uit polyester en bevat ook nog een extra laagje van ripstop materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het perfect water en wind tegen houdt. De achterkant van de Barca windrunner bevat een speciale sleuf en dit heeft weer een ventilerend effect. Verder heeft het windjack aan de onderkant een tailleband, welke ervoor zorgt dat het jack getailleerd om het lichaam valt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen hebben dit effect. In alle items van de trainingscollectie van Barcelona is de Nike Dri Fit technologie verwerkt en dit zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Dit jack kan perfect gecombineerd worden met de trainingsbroek van het speciale, roze Barcelona Champions League trainingspak voor 2018-2019, welke momenteel wordt gedragen door sterspelers als Messi, Suarez, Rakitic, Coutinho en nog meer sterspelers.

Barcelona windrunner bestellen

De nieuwe, roze Barcelona windrunner kan je vanaf nu bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de windrunner is € 80,-. Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Barca windrunner in de ONLINE NIKE SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope Barcelona t-shirts)