De retro Manchester City windrunner 2018-2019

Gaat het Manchester City dit jaar nu een keer lukken om de Champions League te winnen. In Engeland was Manchester City vorig seizoen heer en meester, maar in Europa wil het nog niet lukken. Vorig seizoen reikte de club van Pep Guardiola '''slechts'' tot de kwartfinales, waarin het werd uitgeschakeld door de latere finalist Liverpool. Dit seizoen is het enige doel het miljardenbal te winnen! Dit seizoen draagt Manchester City niet alleen opvallend Champions League of 3e shirt om dit te bewerkstelligen, Nike heeft dit seizoen een gehele nieuwe collectie rondom de Champions League kleding van de Engelse topclub uitgebracht. Deze collectie bevat dit jaar ook een vette windrunner. Check hieronder alles over dit opvallende item uit de trainingscollectie van City!

Paars/zwarte Manchester City windrunner 2018-2019

De nieuwe Manchester City windrunner voor 2018-2019 is geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van de club. Het jack is een combinatie van paars en zwart. De kleur paars is geïnspireerd door verschillende uitshirts, die de club in het verleden heeft gehad. De laatste keer dat City een paars uitshirt had, was tijdens het seizoen 2016-2017. De nieuwe Manchester City windrunner wordt overigens vrijwel niet door de spelers van de Engelse club gedragen. Dit jack is door Nike puur en alleen toegevoegd aan de collectie, omdat het een populair item is in het straatbeeld.

De bovenkant van het jack is dus paars en de onderkant van de Manchester City windrunner is zwart. Beide delen worden gescheiden door de iconische chevron. Dit betreft een driehoek van 26 graden, welke iconisch is voor de windjacks van Nike. De chevron is namelijk al 40 jaar aanwezig op de Nike windjacks. Sinds de introductie van de windrunners in 1978 zijn deze niet meer verdwenen, zo ook niet in de voetbalcollectie van het Amerikaanse sportmerk. De capuchon van het Manchester City trainingsjack is ook zwart en de swoosh en het logo van de club zijn zilver. Beide logo's hebben een reflecterend effect. Zo valt het jack in het donker nog steeds op! Kenmerkend aan het jack zijn ook de oranje details, welke te vinden zijn in de rits en in de ritsjes van de zakken. Deze kleur is geïnspireerd door de sash van het nieuwe Champions League tenue!

De nieuwe Manchester City windrunner ziet er niet alleen fantastisch uit. Het bevat ook nog eens de nieuwste technologieën en materialen om je te beschermen bij slecht weer. Hierdoor is het een ideaal jack om in alle jaargetijden te dragen. We bespreken hieronder kort de details van het nieuwe jack:

  • De nieuwe Manchester City windrunner is uitgerust met een capuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen bij harde wind of regen;
  • Het jack is uitgerust met een extra dun laagje van ripstop materiaal. Iconisch aan dit materiaal is dat het wind en regen perfect buiten het jack houdt;
  • De onderkant van het windjack bevat een elastische tailleband. Deze band zorgt ervoor dat het trainingsjack perfect om het lichaam valt. De cuffs aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de mouwen strak om de armen vallen;
  • De achterkant van deze windrunner bevat een gleuf en dit zorgt voor een goede ventilatie.
    Het gehele jack ebstaat voor 100% uit polyester en bevat de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie;

De nieuwe Champions League collectie van Manchester City is perfect om casual te dragen, maar is ook ideaal om in te sporten of te trainen. De club en Nike hebben ook een jack in de clubkleuren van City uitgebracht. Check bovendien het nieuwe Champions League trainingspak of het populaire tech fleece pak van Manchester City.

Manchester City windrunner bestellen

De nieuwe windrunner van Manchester City kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 80,-! Wil je andere items uit de collectie voor 2018-2019 bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester City windrunner in deze officiële WINKEL

of DE NIKE SHOP