De classy Juventus windbreaker en polo voor 2019!

We hadden het er vandaag al over! Rond deze tijd worden de eerste collecties voor 2019 gelanceerd. Adidas is er vroeg bij met de nieuwe Juventus collectie en dit zal ongetwijfeld met de komende feestmaand te maken hebben, waarin voetbalproducten weer populair zijn. Adidas heeft een deel van de nieuwe Juventus trainings- en casual collectie voor 2019 uitgebracht. Deze kleding dragen de spelers van ‘’I Bianconeri’’ in de voorbereiding op de Serie A en Champions League wedstrijden van januari 2019 tot mei 2019. Dit betreft de laatste collectie van dit seizoen. Medio mei wordt namelijk de nieuwe kleding voor 2019-2020 door adi en de club gelanceerd. In dit blog bepreken we het design van de nieuwe windbreaker en de nieuwe Juventus polo voor 2019!

Juventus adidas windbreaker 2019

Adidas heeft dit seizoen gekozen voor een classy uitstraling voor de trainingskleding en casual collectie van de ‘’Oude Dame.’’ Dit past niet alleen perfect bij het imago van de club, maar ook bij de successen van de Italiaanse kampioen. Alleen het winnen van de Champions League ontbreekt de laatste jaren nog op het palmares van de club uit Turijn. Met de komst van Ronaldo naar Juve dit seizoen zou de club een stapje dichterbij kunnen zijn. De Portugees heeft namelijk ervaring met het winnen van het miljardenbal! Genoeg over de successen van Juve, de club heeft met adidas een nieuwe windbreaker gelanceerd die dus perfect past bij de huidige status van de club. Het jack is ook nog eens op een perfect moment uitgebracht. Met koude en regenachtige dagen op komst, is het een perfect item voor het sterrenensemble om het trainingsjack te dragen. Het Juventus windjack is geheel zwart en bevat gouden details. De gouden accenten zijn te vinden in de drie strepen over de schouders en mouwen en in de logo’s van de club en Juve op de borst. Adidas verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van Juve en nooit eerder presenteerde het zo’n classy windjack! Opvallend aan de Juventus windbreaker is ook de all-over print aan de onderkant. Om het jack een modern tintje te geven heeft adidas een all-over camouflage print toegevoegd aan de onderkant. Het jack heeft niet alleen een gruwelijke uitstraling, het is ook nog eens super functioneel. Het windjack bevat een capuchon waarin je je lekker kunt verstoppen tijdens de koude en regenachtige winterdagen. Daarnaast is het jack uitgerust met een extra laagje. Dit betreft het zogenaamde ripstop en dit materiaal zorgt ervoor dat wind en regen perfect afgestoten wordt. De zijkanten van de windbreaker bevatten zakken.

Juventus polo 2019

De sterren van Juve dragen vanaf begin 2019 ook een polo en daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde als de windbreaker. Ook de nieuwe Juventus polo van adidas is super classy en ook nog eens functioneel. De polo is zwart met gouden logo’s van het Duitse sportmerk en de Italiaanse grootmacht. De drie strepen over de schouders en mouwen zijn wit, evenals de tipped band aan de onderkant van de klassieke polo kraag, welke drie knoopjes bevat. Deze polo bestaat voor 58% uit katoen en 42% uit polyester, waardoor het ook nog eens heerlijk aanvoelt. Beide items hebben een slim-fit pasvorm.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe items uit de Juventus trainingscollectie voor 2019. Onderdeel van deze collectie is ook het nieuwste heritage Juventus anthem trainingsjack!

Juventus trainingskleding 2019 bestellen

Het nieuwe Juventus windjack en de polo voor 2019 kan je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de windbreaker is € 79,95 en de polo is slechts € 44,95. Ben je op zoek naar andere producten van Juve? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Juventus windbreaker of polo direct in deze SHOP 

of deze winkel!