Club Olimpia voetbalshirts 2024

De Paraguayaanse voetbalclub Club Olimpia (in 1902 opgericht door Nederlander William Paats) en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Club Olimpia voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Asunción de Paraguayaanse Primera División (Liga Paraguay) en beker wedstrijden dit jaar. Vorig jaar eindigde Club Olimpia op de vijfde plek in de competitie. Ook dit jaar is Nike de producent van de tenues van ''El Decano''. Deze functie heeft het merk sinds 2022.

Club Olimpia thuisshirt 2024

Het Club Olimpia thuisshirt 2024 heeft dit jaar een retro look. Dat heeft alles te maken met de kleur van het voetbalshirt. Het voetbalshirt is namelijk crème en wordt ook dit jaar gekenmerkt door de brede horizontale baan onder de borst. In deze baan is een gradiënt effect verwerkt. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het thuisshirt bevat bovendien een v-hals. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Boven het logo staat een gouden ster en onder het logo drie zilveren sterren. De gouden ster verwijst naar het winnen van de Intercontinental Cup in 1979 en de drie zilveren sterren naar het winnen van de Copa Libertadores in 1979, 1990 en 2002. Hoofdsponsor Tigo staat op het midden en daarboven het logo van Vision. De binnenkant van de hals bevat nog een graphic van een stoomlocomotief met daarbij de tekst: ''Avanza El Coloso Expreso Decano''. Dit detail is geïnspireerd door één van de bijnaam van de club: El Expreso Decano. Het Club Olimpia thuistenue wordt compleet gemaakt door een crème voetbalbroekje en crème sokken met zwarte details.

Club Olimpia uitshirt 2023-2024

Het Club Olimpia uitshirt 2024 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de brede grijze horizontale band onder de borst. Hierin staat het logo van hoofdsponsor TIGO. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is grijs. Verder bevat het uitshirt een ronde hals. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals alle details. Het voetbalbroekje en de sokken van het uittenue zijn bovendien volledig zwart.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De nieuwe Club Olimpia voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of andere merchandising? Check het in de onderstaande fanshops!

Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024
Club Olimpia voetbalshirts 2024