10 januari 2021

Club Olimpia thuisshirt 2021

De Paraguayaanse voetbalclub Club Olimpia Asunción heeft in samenwerking met Meta Sports een nieuw thuisshirt gepresenteerd. Dit nieuwe tenue wordt alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Liga Paraguay gedurende de eerste seizoenshelft van 2021. Meta Sports volgt adidas op als kledingsponsor van ''El Decano.'' Meta Sports en Olimpia tekenden een contract voor een half jaar. Naar verwachting wordt er aan deze samenwerking na de zomer geen vervolg gegeven. De club is namelijk in verregaande onderhandelingen met Nike.

Het Club Olimpia thuisshirt 2021 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is wit en bevat verder zwarte accenten. De v-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de taping over de mouwen. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is zwart. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een brede horizontale band over het midden van het tenue. Rondom deze band bevindt zich een flitsende gradiënt graphic print. In de band prijkt het logo van sponsor Tiao en daarboven het logo van subsponsor Vision. De rechterborst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Meta Sports en de andere borst bevat het logo van de club. De gouden ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK voor clubs in 1979 en de zilveren sterren onder het logo verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1979, 1990 en 2002. In de zwarte band aan de onderkant van het tenue is ook een tekst verwerkt als verwijzing naar het winnen van het wereldkampioenschap voor clubteams in 1979. In de nek op de achterkant van het thuisshirt prijkt de bijnaam van de club: El Decano. Het thuistenue van Olimpia wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen en zwarte band. Op de broekjes staan ook de logo
's van de club en Meta Sports. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte en grijze band. In de grijze band zijn ook weer sterren verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Olimpia thuisshirt 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers Roque Santa Cruz, Derlis González, Polenta, Arturo Torres en nog meer spelers.

Deze nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de club uit Paraguay. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de voetbalclub? Check het in deze SHOP! 

Olimpia thuisshirt 2021

Olimpia thuisshirt 2021