25 januari 2023

Club Olimpia voetbalshirts 2023

De Paraguyaanse voetbalclub Club Olimpia en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Club Olimpia voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de kampioen van Paraguay de wedstrijden in de Paraguyaanse Primera División, de beker en de Copa Libertadores dit jaar. Nike is sinds vorig seizoen de kledingsponsor van de club uit Asunción en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts en trainingskleding.

Club Olimpia thuisshirt 2023

Het Club Olimpia thuisshirt 2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1979. Dit betreft het voetbalshirt waarin de Paraguyaanse voetbalclub de Copa Libertadores won. In de finale speelde Club Olimpia tegen Boca Juniors. De eerste wedstrijd wonnen de Paraguayen met 2-0 door doelpunten van Aquino en Piazza. De terugwedstrijd eindigde in 0-0, waardoor Club Olimpia voor de eerste keer in de geschiedenis het prestigieuze toernooi op haar naam schreef. Daarna won de club de Copa Libertadores nog in 1990 en 2002. Het Club Olimpia thuisshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede zwarte band over de borst. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouen zijn zwart. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het Club Olimpia logo. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de wereldbeker (Intercontinental Cup) in 1979 en de drie zilveren sterren boven het logo verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores. Hoofdsponsor Vision Tigo staat op het midden van het tenue en op de mouwen staat het logo van subsponsor BRISTOL. De achterkant van het tenue bevat de logo's van Aposta.LA, Petrosur en Coca Cola. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat nog een graphic van een kind op de schouders van haar vader met de tekst: ''Una Tade Mi Viejo Me Llevó'' (Op een middag bracht een oude man mij).'' Het Club Olimpia thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

Club Olimpia uitshirt 2023

Het Club Olimpia uitshirt 2023 heeft een retro design. Het voetbalshirt is zwart en bevat ook een brede witte band net onder de borst. Het uitshirt is uitgerust met een rechte hals met gevouwen kraag. Onder de hals bevindt zich een witte driehoek. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. met contrasterende accenten. Zoals alle Nike tenues zijn deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Club Olimpia voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ortiz, Bruera, González, Gamarra, Arturo Torres, Paiva, Salcedo en nog meer spelers. Deze nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de club uit Paraguay. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de voetbalclub? Check het in deze SHOP! 

Club Olimpia voetbalshirts 2023

Detail Club Olimpia voetbalshirt 2023

Club Olimpia uitshirt 2023