Club Olimpia voetbalshirts 2022

Nike en Club Olimpia hebben afgelopen week de nieuwe Club Olimpia voetbalshirts 2022 gepresenteerd. Het Amerikaanse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club uit Asunción en heeft dus adidas en Meta Sports vervangen. In de nieuwe tenues speelt Club Olimpia Asucnción de Liga Paraguaya, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2022. ''El Decano'' speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Manuel Ferreira.

Club Olimpia thuisshirt 2022

Het Nike Club Olimpia thuisshirt 2022 is een eerbetoon aan het 120 jarig bestaan van de club. De Paraguyaanse voetbalclub werd op 25 juli 1902 opgericht en bestaat deze zomer dus 120 jaar. Het voetbalshirt heeft het iconische design. Het tenue is wit en wordt gekenmerkt door de brede, zwarte, horizontale band op het midden van het voetbalshirt. In deze band staat het logo van Vision Tigo. Het thuisshirt bevat verder een overlappende V-hals met zwarte lijnen. Ook de achterzijde van het voetbalshirt heeft dit design. De mouwen bevatten aan de onderkant ook een zwarte lijn. De swoosh van Nike staat op de rechterborst in het zwart en de linkerborst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan de jaartallen 1902 en 2022 en onder het logo staan drie zilveren sterren. Deze sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores (1979, 1990, 2002). Ook de binnenkant van de hals bevat een detail. Hier staat een afbeelding van de wereldbeker met de tekst: ''120 Anos de Gloria.'' In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst: ''Campeón del Mundo.'' Beide details verwijzen naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams in 1979. In de finale versloeg Olimpia over twee wedstrijden Malmo FF met 3-1. Het logo van subsponsor Bristol prijkt zowel op de mouwen als ter hoogte van de schouders. Het Club Olimpia thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

Club Olimpia uitshirt 2022

Het Club Olimpia uitshirt 2022 is dit jaar zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale witte band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Verder is het uittenue uitgerust met een overlappende, witte V-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De logo's van alle sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde verwijzingen naar het 120 jarig bestaan. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Zoals alle Nike tenues zijn ook de Club Olimpia voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club Olimpia voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Arturo Torres, Víctor Ezequiel Salazar, Sosa, Derlis González, Alejandro Silva en nog meer spelers. Deze nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de club uit Paraguay. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de voetbalclub? Check het in deze SHOP! 

Club Olimpia thuisshirt 2022

Club Olimpia uitshirt 2022

Club Olimpia uittenue 2022-2023