Chelsea uitshirt 2021-2022

Chelsea en Nike hebben na het nieuwe thuisshirt nu ook het nieuwe Chelsea uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''It's a Chelsea thing.'' In dit tenue speelt de Champions League winnaar de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Evenals het nieuwe nieuwe thuistenue is het uitshirt een eerbetoon aan de stad en daar vertellen we natuurlijk meer over in dit artikel. Nike is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Chelsea tenues dit seizoen. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2017 de kledingsponsor van ''The Blues.''

Geel Chelsea uit shirt en tenue 2021-2022

Het Nike Chelsea uitshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan de modestad Londen en heeft dan ook een modieus design en een opvallende kleur. Het voetbalshirt is namelijk geel (door Nike ''Opti Yellow'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale zwarte pinstripes over het tenue. Deze dunne lijnen zijn een verwijzing naar de iconische Chelsea voetbalshirts van de jaren '70 en '80. De kleur zwart is juist gekozen om de jeugdige energie van het elftal van Thomas Tuchel uit te stralen. Verder bevat het tenue namelijk nog meer zwarte accenten. De band aan de achterkant van de ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. De badge betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft (blauw/wit), maar in stijl is van de kleuren van het nieuwe uittenue: geel/zwart. Ook het logo van shirtsponsor THREE op het midden van het tenue is een combinatie van geel en zwart. Het telecommunicatiebedrijf is sinds vorig jaar zomer de hoofdsponsor van de Londenaren. De linkermouw van het tenue is uitgerust met het logo van mouwsponsor Hyundai. Ook dit tenue bevat aan de binnenkant van de hals het speciale ''Pride of London'' logo en de achterkant van het tenue is uitgerust met hetzelfde design van krijtstrepen als de voorzijde van het tenue. Het Chelsea uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een gele swoosh en een geel/zwarte badge van de club. De kousen van het Chelsea tenue zijn volledig zwart met een gele swoosh en de initialen van de club.

De nieuwe Chelsea tenues zijn onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betekent dat de tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Het materiaal van de voetbalshirts bevat ook weer de nieuwste technologieën. De authentic tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV. Technologie en de replica/stadium tenues met de Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het systeem een perfecte ventilatie. De Match/authentic tenues bevatten extra ventilatiezones en zijn bovendien wat lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Chelsea uitshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kanté, Havertz, Mount, Werner, Pulisic, Ziyech, Frello, Silva, Abraham, Azpilicueta, Rüdiger, Hudson-Odoi, Chilwell, James en nog meer spelers.

Chelsea uitshirt bestellen

Het Nike Chelsea uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen De prijzen zijn hetzelfde als die van eerdere seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het tenue € 89,95 en het Match voetbalshirt € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Deze tenues kun je uiteraard weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook andere merchandising van de club in de onderstaande winkels.

Bestel dit Chelsea uitshirt direct in de NIKE SHOP

of de Chelsea fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

 Chelsea uitshirt 2021-2022

Nike Chelsea uitshirt 2021-2022