20 juli 2015

Chelsea uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Chelsea uitshirt 2015-2016 is vandaag gelanceerd door Chelsea en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt de Londense club de Premier League, Champions League, League Cup en FA Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe voetbalshirt van Chelsea al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe shirt van The Blues te worden. Het nieuwe shirt is gebaseerd op verschillende uitshirts die Chelsea in het 110 jarig bestaan van de club gehad. Het shirt is overwegend wit en mede geïnspireerd op het uitshirt van Chelsea in 2011-2012, het seizoen waarin de club de Champions League won. Bovendien was het shirt in 2013-2014 wit met rood/wit/blauwe details.

Chelsea uittenue 2015-2016

Het nieuwe Chelsea uitshirt 2015-2016 is geheel wit en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt drie Adidas strepen over de schouders en mouwen. De blauwe kleur is uiteraard afkomstig uit de clubkleuren van Chelsea. Het meest opvallende detail aan het nieuwe voetbalshirt van Chelsea zijn de banen aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn voorzien van een rode band, twee witte banden en een blauwe band. Op het uitshirt van Chelsea van 2013-2014 kwamen deze kleuren terug in de banen op het midden van het shirt. Het logo van Adidas op de rechter borst is blauw. Deze Duitse kledingsponsor is sinds 2006 verbonden aan de club. Hoofdsponsor Yokohama Tyres staat op het midden van het shirt. Yokohama Tyres heeft Samsung vanaf komend seizoen vervangen als hoofdsponsor van de club. De linker borst van het nieuwe Chelsea shirt bevat traditioneel het logo vna het shirt. Evenals op het nieuwe Chelsea thuisshirt 2015-2016 bevat het uitshirt een speciaal label aan de onderkant. Hierop staat de leeuw uit het logo van Chelsea en bovendien een vingerafdruk. Deze vingerafdruk staat symbool voor de band die de supporters van Chelsea hebben met de club. Het nieuwe Chelsea uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de achterkant een horizontale blauwe band. De zijkanten van het short zijn uitgerust met blauwe strepen van Adidas en ook de logo's van de kledingsponsor en de club staan op de shorts. De kousen zijn overwegend blauw met een dunne en subtiele rode en witte pinstripe over het midden en aan de bovenkant witte Adidas strepen. Ook de naam van de club en het logo van Adidas staan hierop. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea voetbalshirt waarin sterren als Hazard, Costa, Fabregas, Falcao, Oscar, Terry en andere sterren de uitwedstrijden zullen spelen gedurende het seizoen 2015-2016.

Chelsea shirt met eigen naam - Officiële bedrukking

Het Chelsea shirt met eigen naam en nummer of officiële bedrukking is ook gelanceerd. Ook dit seizoen maakt Chelsea tijdens de Premier League uitwedstrijden gebruik van de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van het shirt. Deze Premier League bedrukking dragen alle Premier League clubs op de achterkant van het shirt en op het thuisshirt van Chelsea is deze blauw met een witte uitlijning. Het rugnummer bevat het logo van de Engelse voetbalbond FA. Check hieronder informatie over waar je het Chelsea voetbalshirt met een eigen naam en nummer of van één van de sterren kan kopen.

Chelsea uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Chelsea shop van Adidas zowel in volwassen maten als in kindermaten. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Check ook het overzicht met beschikbare Chelsea producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Chelsea -voetbalshirts -2015-2016