Chelsea travel fleece trainingspak 2021-2022

De spelers van Chelsea dragen in de aanloop naar de wedstrijden dit seizoen het Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022. Dit trainingspak is vanaf dit seizoen onderdeel van de Nike collectie en fungeert vooral als presentatiepak. Het presentatiepak wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel. Het nieuwe Chelsea joggingpak is geheel in stijl van de kleuren van de kleuren van het 3e shirt van The Blues. Het 3e shirt wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en dus wordt dit zogenaamde travel fleece trainingspak ook vooral gedragen in de aanloop naar de wedstrijden in het miljardenbal.

Chelsea travel fleece hoodie 2021-2022

Het Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022 bestaat uit een hoodie en een joggingbroek. De hoodie is aan de bovenkant zwart en aan de onderkant groen (door Nike ''Blustery'' genoemd. Dit is dezelfde tint groen als het Chelsea Champions League trainingspak. Qua design bevat de hoodie alle kenmerken van het Strike template van Nike. Dit betekent dat de mouwen zijn uitgerust met een diagonale band en in het geval van het Chelsea joggingpak is deze band oranje. Deze kleur komt ook weer terug in de logo's van de club en Nike op de borst en in de touwtjes van de capuchon. De Chelsea hoodie bevat een wat hogere hals met een capuchon en de rits loopt door tot ongeveer het midden van de hoodie. Dit betreft dus een langere rits dan die van de Chelsea training sweaters. De hoodie is bovendien uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Een subtiel detail bevindt zich op de achterzijde van de Chelsea travel fleece hoodie. Hier staat op het midden in het oranje de naam van de club: ''Chelsea FC LONDON.'' De onderkant van de trui bevat een tailleband, waardoor de sweater naadloos aansluit op het lichaam. De hoodie is gemaakt van een speciaal fleece materiaal (78% polyester, 22% katoen). Deze stof voelt zacht aan en houdt de spelers warm in de voorbereiding op de wedstrijden.

Chelsea joggingbroek 2021-2022

Het Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwarte joggingbroek. De logo's van Nike en de club aan de bovenzijde van de pijpen zijn ook oranje en de knieholtes bevatten een groene band. De broek bevat verder twee zakken aan de zijkanten en nog een extra diagonale zak ter hoogte van de rechter achterzijde. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de hoodie en heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek naadloos aansluit op de benen. Hier zorgen ook de cuffs aan de onderkant van de pijpen voor. De bovenkant van de Chelsea joggingbroek bevat een tailleband met oranje touwtjes, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Chelsea joggingpak 2021-2022. In dit pak wordt dus niet getraind, maar is puur en alleen voor de spelers om in te relaxen.

Chelsea joggingpak 2021-2022 bestellen

Het Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De hoodie is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 74,95. De joggingbroek is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Het pak is beschikbaar in de volgende maten: 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Chelsea trainingskleding in deze winkels!

Bestel je Chelsea trainingspak direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022

Chelsea travel fleece joggingpak 2021-2022