13 augustus 2021

Chelsea trainingsshirts 2021-2022

Chelsea draagt dit seizoen weer nieuwe trainingsshirts! De nieuwe trainingslijn van The Blues bevat niet alleen een zwart trainingspak, maar ook een zwart trainingsshirt en een opvallend warming-up shirt. Het trainingsshirt wordt ook dit seizoen alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2021-2022. De pre match top wordt alleen gedragen tijdens de warming-up, vlak voordat de wedstrijden van de club beginnen.

Zwart Chelsea trainingsshirt 2021-2022

Het Chelsea trainingsshirt 2021-2022 heeft het nieuwe Nike Strike template. Dit template komt met name tot uiting in het design van de mouwen. Het trainingsshirt is zwart met een ronde hals en bevat over de mouwen een all-over print van golven en stippen. Daarnaast bevatten de mouwen een diagonale gele band. Deze kleur komt ook weer terug in de swoosh van Nike op de rechterborst. De linkerborst van het Chelsea trainingsshirt bevat de badge van de club. Op alle Chelsea trainingskleding prijkt dit jaar ook het logo van TRIVAGO. Met de reiswebsite sloot de Champions League winnaar een contract voor meerdere seizoenen. Het logo van Trivago staat alleen op de trainingskleding en niet op de voetbalshirts. De tenues van Chelsea bevatten namelijk het logo van hoofdsponsor THREE. Het Chelsea trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje, welke ook dezelfde all-over print als op de mouwen van het trainingsshirt heeft. Het broekje is bovendien uitgerust met een diagonale gele band. De staf van Chelsea draagt een grijs trainingsshirt.

Chelsea warming-up shirt 2021-2022

Het Chelsea warming-up shirt 2021-2022 bevat een duizelingwekkende print van ruiten. De ruiten zijn een combinatie van blauw, zwart en geel en deze kleuren lopen middels een fading design in elkaar over. Het warming-up shirt is uitgerust met een ronde hals en de linkermouw bevat een diagonale gele band. Dit is ook de kleur van de swoosh op de rechterborst. Het Chelsea warming-up shirt kan gecombineerd worden met hetzelde trainingsbroekje maar ook met een wedstrijdbroekje.

Alle items uit de Chelsea trainingslijn zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de Chelsea trainingsshirts 2021-2022 en zorgt voor het transport van vocht naar de buitenkant van de trainingskleding en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022.

Chelsea trainingsshirts bestellen

De nieuwe Chelsea trainingsshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen is het trainingsshirt € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. De warming-up shirts zijn beschikbaar vanaf € 49,95. Check ook andere Chelsea trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Chelsea trainingsshirt direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingsshirt 2021-2022

Chelsea warming-up shirt 2021-2022