Het nieuwe Chelsea trainingsshirt voor 2015-2016 is vandaag bekend gemaakt door Adidas en de Londense club. In dit trainingsshirt werkt de kampioen van Engeland de traningen en warming up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het lijkt erop dat Chelsea en Adidas twee verschillende trainingsshirts gaan lanceren. Een overwegend wit Chelsea trainingsshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd en een blauw shirt zal nog volgen. In het witte trainingsshirt werken de spelers van Chelsea de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016.

Wit Chelsea trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Chelsea trainingsshirt voor de thuiswedstrijden is overwegend wit en is gebaseerd op het Adidas Tiro15 template. De kenmerken van het design komen terug in de dunne verticale lijntjes over de borst en in de band aan de onderkant van het trainingsshirt. Ook het nieuwe Ajax trainingsshirt voor 2015-2016 heeft dit template. De band aan de onderkant van het Chelsea shirt is blauw. Ook de drie Adidas strepen over de schouders en mouwen hebben deze kleur. Verder is het nieuwe Chelsea trainingsshirt uitgerust met een ronde hals. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2006 kledingsponsor van de club. De nieuwe Chelsea trainingsshirt bestaan voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Adidas Climacool technologie, welke het mogelijk maakt spelers optimaal te laten presteren. Dit systeem zorgt namelijk voor ventilatie en bovendien ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts, waarin sterren als Costa, Hazard, Fabregas, Terry, Oscar, Willian en andere sterren zullen schitteren gedurende 2015-2016

Chelsea trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Chelsea trainingsshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Chelsea shop van Adidas. De prijs van het trainingsshirt in volwassen maten is € 43,- en in kindermaten € 35,-. Check bovendien het overzicht met beschikbare Chelsea producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier.. en deel hieronder je mening!

Chelsea -trainingsshirt -2015-2016