2 december 2015

Chelsea trainingspak 2016

Chelsea en Adidas hebben een nieuw trainingspak voor 2016 bekend gemaakt. Na begin dit al een trainingspak en een Champions League trainingspak te hebben gelanceerd, is er een vandaag een nieuw pak aan de collectie toegevoegd. Dit trainingspak wordt door de spelers van Chelsea gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League en Champions League wedstrijden in de periode december 2015 tot mei 2016. Dit pak wordt dus alleen in de tweede seizoenshelft gedragen. In juli lanceren Chelsea en Adidas pas weer een nieuwe collectie en dan voor het seizoen 2016-2017. Eerder deze week berichtten we al dat vanaf volgend seizoen Carabao op de trainingskleding van Chelsea komt te staan. Dit energy drankje heeft zich voor drie jaar verbonden aan de club van trainer José Mourinho.

Rood/wit/blauw Chelsea trainingspak 2016

Het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2016 heeft een Nederlands tintje en bevat de kleuren rood/wit/blauw. Het pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek. De top of de trainingssweater is aan de bovenkant blauw en bevat een hoge hals. De rechterkant van de hals bevat een diagonale rits. Verder bevat de borst verticale dunne glimmende lijntjes. Dit is een kenmerk van de Tiro lijn van het Duitse sportmerk. De rode accenten komen terug in een baan aan de onderkant van de sweater. Verder is de training top geheel wit. De strepen van Adidas over de mouwen en schouders zijn ook wit en op de borst van de training top van Chelsea staan de logo's van Adidas en de club. Op de achterkant van de training top staat in het groot het Adidas performance logo. Het nieuwe Chelsea trainingspak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het pak dat de club begin dit seizoen lanceerde. Deze trainingsbroek is geheel helder blauw met de drie witte stripes over de zijkanten. De trainingsbroek is verder uitgerust met twee zakken en ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk versieren de zijkanten van de broek. Kenmerkend aan de trainingsbroek van Chelsea is dat deze strak om de benen valt en bovendien aan de onderkant uitgerust is met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Check hieronder het nieuwe Chelsea trainingspak. Dit is het laatste trainingspak waarop de nieuwe sponsor van de trainingskleding, Carabao, nog niet staat. Vanaf 2016-2017 staat het logo van het Thaise merk Carabao voor drie seizoenen op alle nieuwe Chelsea trainingspakken. De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, en helpt de sterren van Chelsea zoals Pedro, Costa, Fabregas, Hazard, Falcao en Oscar om optimaal te presteren.

Chelsea trainingspak kopen

Het nieuwe rood/wit/blauwe Chelsea trainingspak 2016 bestaat uit een losse training top en trainingsbroek en is zowel voor volwassenen als voor kinderen te koop. De prijs van de top voor volwassenen is ongeveer € 75,- en de trainingsbroek heeft een prijs van € 50,-. De totaalprijs van het pak is daarmee € 125,-. De top voor kinderen is € 60,- en de trainingsbroek € 45,-, welke een totaalprijs van € 105,- maakt. Wil je liever andere Chelsea producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe trainingspak in de online Chelsea shop van Adidas 
of hier 

Chelsea -training -top -2016

Chelsea -trainingsbroek -2016