20 juli 2016

Chelsea trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel gelanceerd. Dit pak wordt door ''The Blues'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden komend seizoen. Chelsea en Adidas hebben twee versies van het nieuwe pak gelanceerd. Het ene pak is overwegend fel geel en het andere pak is overwegend zwart. Het gele pak wordt vooral gedragen door de spelers en het zwarte pak vooral door de staf van de club, die komend seizoen onder leiding staat van Conte. Het nieuwste trainingspak van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Stamford Bridge, bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. We bespreken het design hieronder.

Fel geel Chelsea training sweater en trainingsbroek 2016-2017

De training sweater van het nieuwe Chelsea pak is overwegend geel en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals. Een ander kenmerk van de training sweater zijn de speciale mouwen. Deze lopen tot ¾ en worden dan afgesloten door een grijze en zwarte lijn. Vanuit deze mouwen loopt er een strakke sleeve, welke nog strakker om de armen valt. Deze sleeve bevat aan de onderkant een duimgaten, zodat deze mouw als soort van handschoen aanvoelt. De zijkanten van de top zijn uitgerust met grijze Adidas strepen. Hiermee is de nieuwe trainingssweater gebaseerd op het Condivo template van Adidas. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Adidas in het grijs. Dit logo komt aan de achterkant van het trainingsshirt terug. Adidas is komend seizoen voor het laatste jaar kledingsponsor van de club. Het merk vervult deze functie sinds 2007 en in mei maakten beide partijen bekend dat het contract in 2017 ten einde komt. Vanaf dan zal er een ander logo op de tenues en trainingskleding van Chelsea prijken. Op de linker borst prijkt het logo van de Londenaren, terwijl het midden van de training sweater is uitgerust met het logo van CARABAO. De Thaise energy drank en de Engelse club bereikten eind vorig jaar overeenstemming over een driejarig contract, waarmee Carabao voor de komende drie seizoenen op de trainingskleding van Chelsea staat. De trainingsbroek van dit pak is zwart en bevat aan de bovenkant een grijze en fel gele lijn. Bovendien staan op de trainingsbroek van Chelsea de logo's van de club, Carabao en Adidas. De trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met twee ritsen en bovendien bevat de trainingsbroek aan de onderkant ritsen, zodat je deze makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen.

Het andere Chelsea trainingspak bevat een zwarte training top in plaats van een gele training top. Verder ziet deze top er precies hetzelfde uit als het andere pak. Dit pak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het andere pak heeft. Zoals alle trainingskleding van Adidas zijn de trainingspakken van Chelsea uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het pak, welke gedragen wordt door sterren als Hazard, Oscar, Diego Costa, Batshuayi, Willian, Terry, Fabregas, Kanté, Cuadrado en andere sterren! Check bovendien het nieuwe Chelsea trainingsshirt voor 2016-2017.

Chelsea trainingspak 2016-2017 kopen

Het Chelsea trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van de top voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 50,- voor volwassenen en € 45,- voor kinderen. De totale prijs van het Chelsea trainingspak is voor volwassenen € 125,- en voor kinderen € 110,-. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop de nieuwste Chelsea trainingsshirts in deze Chelsea fanshop!

Chelsea -training -top -2016-2017
Chelsea -training -sweater -2016-2017
Chelsea -trainingsbroek -2016-2017