4 mei 2016

Chelsea thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Chelsea shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Londense club en kledingsponsor Adidas onder het bekende motto "Blue is the colour''. In dit nieuwe shirt speelt Chelsea de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Stamford Bridge gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt zal haar debuut maken in de laatste thuiswedstrijd van 2015-2016. Op 15 mei nemen de Londenaren het op tegen kampioen Leicester City. Het design van het nieuwe shirt van The Blues heeft in vergelijking met het shirt van 2015-2016 een aantal kleine veranderingen ondergaan. We bespreken het design hieronder.

Chelsea thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2016-2017 staat in het teken van de trotse tradities van de historie van de club en de missie van de club om altijd het beste na te streven. Het nieuwe shirt van de Londenaren is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door een watermerk van de leeuw uit het logo van de club over het gehele shirt. Hiermee lijkt het shirt qua template op het nieuwe voetbalshirt van Rusland voor Euro 2016. Ook dit shirt bevat namelijk een watermerk over de gehele voorkant. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van de Londenaren een kleine witte v-hals met opstaande kraag. In deze v-hals is een subtiele blauwe lijn verwerkt. Zoals vrijwel alle Adidas voetbalshirts van 2016-2017 staan de Adidas strepen niet op de schouders en mouwen van het voetbalshirt, maar lopen deze over de zijkanten van het shirt. Op de borst staan de logo's van de club en Adidas en op het midden van het voetbalshirt prijkt hoofdsponsor Yokohama, welke sinds dit seizoen shirtsponsor is. Yokohama is in ieder geval tot 2020 nog aan de club verbonden. Adidas is sinds 2006 kledingsponsor van Chelsea en zal dit nog in ieder geval tot 2023 blijven. Voor de trainingskleding heeft de club komend seizoen Carabao als sponsor. De achterkant van de kraag van het nieuwe shirt van Chelsea bevat nog een speciala detail. Hier staat namelijk de naam van de club: CHELSEA FC. Het nieuwe Chelsea thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van Chelsea en de Duitse kledingsponsor op de broekjes. De kousen van het nieuwe Chelsea tenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant een blauwe horizontale band en daarboven drie verticale trademark strepen van Adidas. Bovendien bevatten de sokken een afbeelding van de leeuw van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea thuistenue voor 2016-2017. Deze tenues en shirts zijn door Adidas uitgerust met het Climacool systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door sterren als Diego Costa, Hazard, Falcao, Pato, Oscar, Willian, Pedro en nog meer sterren van de Engelse club, die vanaf 2016-2017 onder leiding staat van trainer Conte. Check ook het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2016-2017!

Chelsea voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea voetbalshirt 2016-2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen.  De shirts voor volwassenen scoor je tussen voor ongeveer € 85,- en voor kinderen zijn deze shirts ongeveer 65,-. Het shirt met lange mouwen heeft een prijs van € 90,-. Laat bovendien je Chelsea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers van Chelsea dragen tijdens de Premier League wedstrijden! Andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het Chelsea voetbalshirt in deze STORE

of hier

Chelsea -voetbalshirt -thuis -2016-2017

Chelsea -shirt -2016-2017

Diego -costa -nieuwe -chelsea -shirt -2016-2017