11 juli 2016

Chelsea uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Londense club. In dit nieuwe shirt spelen ''The Blues'' de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Dit zal bovendien het voorlopig laatste Chelsea uitshirt van Adidas worden. Op 11 mei 2016 maakten Chelsea en Adidas bekend dat de wegen tussen de Duitse kledingsponsor en de Londense club na dit seizoen zullen scheiden. Dit is opvallend te noemen, omdat de club en Adidas nog een contract hadden tot 2023. Adidas en Chelsea nemen in ieder geval afscheid met een opvallend uitshirt. We bespreken het hieronder.

Chelsea uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2016-2017 heeft een streetstyle achtig uiterlijk en wordt gekenmerkt door de horizontale grijze en zwarte banen over het shirt. De grijze banen hebben een flitsend design en een structuur van dunnere horizontale streepjes. De mouwen van het nieuwe Chelsea shirt zijn geheel zwart. Verder wordt het nieuwe Chelsea shirt gekenmerkt door de fel gele (solar yellow) accenten. Deze accenten komen terug in de crew neck en in de Adidas trademark strepen, welke over de schouders en mouwen lopen. Het is opvallend dat deze strepen bij het uitshirt over de schouders lopen. Bij het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2016-2017 zijn deze op de zijkanten van het shirt aanwezig. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is solar yellow. Verder bevat de binnenkant van de crew neck nog een speciaal detail. Hierin bevinden zich twee horizontale strepen in de belangrijkste kleuren van het nieuwe shirt: zwart/grijs. Het logo van Adidas op de rechter borst is fel geel. De Duitse kledingsponsor is sinds 2006 verbonden aan de club en dit zal in 2017 eindigen. Ook het logo van Chelsea op de linker borst is overwegend fel geel. Het logo van hoofd- en shirtsponsor Yokohama Tyres staat op het midden van het nieuwe Chelsea shirt in het wit. Yokohama is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club. Het nieuwe Chelsea uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten fel gele Adidas strepen. Ook staan op de shorts de logo's van de club en Chelsea. De kousen van het nieuwe tenue van de Londense club bevatten ook deze accenten. De nieuwe Chelsea tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Vanaf juli 2016 zullen sterren als Hazard, Fabregas, Willian, Oscar, Pedro, Falcao en andere sterren in dit nieuwe uitshirt van The Blues schitteren.

Chelsea voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen.  De shirts voor volwassenen zijn ongeveer € 85,- en voor kinderen zijn deze shirts ongeveer 65,-. Het shirt met lange mouwen heeft een prijs van € 90,-. Check in deze shops ook het nieuwste thuisshirt van de club en laat je Chelsea voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers van Chelsea dragen tijdens de Premier League wedstrijden! Andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending.

Koop het Chelsea voetbalshirt in deze Chelsea STORE

of in deze officiële shop (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking)

Chelsea -uit -shirt -2016-2017
Chelsea -uit -tenue -2016-2017