Ook het Chelsea shirt van Torres is te koop. Nadat gisteren bekend is geworden dat Torres de gelederen van Chelsea de komende jaren zal gaan versterken is ook zijn nummer direct bekend gemaakt. Hij krijgt namelijk nummer 9.

 

Torres heeft in Londen een contract met de duur van 5,5 jaar getekend. "Ik ben heel blij met mijn transfer naar Chelsea en ik kijk er naar uit om mijn nieuwe ploeggenoten de komende jaren en de jaren daarna te helpen", aldus Torres, poserend met het shirt van Chelsea, op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. De spits is overgenomen van Liverpool voor een transferbedrag dat tussen de vijftig en zestig miljoen euro ligt. Hieronder een foto van het Chelsea voetbalshirt van Torres, welke hier te koop zijn. Koop het hier!

 

 

Bij Liverpool was men minder blij met het vertrek van Torres. Op het moment dat het nieuws over de transfer van Torres wereldkundig werd gemaakt, staken supporters namelijk onmiddellijk het Liverpool shirt van de Spaanse voetbalvedette in brand.